Logga in på Mina sidor
Glömt lösenord?
Bli Medlem

För ledare

Vill du bli ledare i Friluftsfrämjandet Västbo?

Friluftsfrämjandet är en ideell organisation. 
Verksamheten bygger på frivilligt engagemang.Idag har vi många barn som vill ha plats i våra grupper och just nu har vi fått tacka nej i vissa grupper för att vi inte kan ta in mer.

För att kunna starta nya grupper och fylla på med ledare i redan befintliga grupper behöver vi hjälp av er föräldrar eller annan vuxen som vill engagera er.

Vår målsättning är att så många barn som möjligt ska få vistas ute i naturen tillsammans med andra, både barn och vuxna.som ledare i friluftsfrämjandet har du stora möjligheter att utveckla ditt eget friluftsintresse.

Som medlem har du också många bra erbjudanden.Du kan bli ledare och då erbjuds du att gå utbildning, men du kan även bli hjälpledare tillsammans med en annan ledare som gått utbildningen. Alla grupper ska ha minst en som gått friluftsfrämjandets utbildning.

Vill du vara med att hjälpa till kontakta Siv Johansson 070-353 69 16 eller Charlotta Treptow 073-63 87 493

Våra ledare idag är
Knytte - Viktor Andersson med hjälpledare
Mulle - Emma Nilsson och medhjälpledare
Strövarna - Irene Berlin och Maria Hägg
Lufsarna - Siv Johansson, vilande för närvarande

Vill du bli ledare?

Det enda som slår att ta del av äventyret, är att leda det. Få saker slår känslan av att känna sig trygg i att leda en grupp, att vara den som ger deltagarna förtroende – att vara en förebild. Är du redo att bli en av oss och vill veta mer?

Vill du veta mer hur det är att bli ledare?

Dina förmåner som medlem

Som medlem kan du ta del av attraktiva medlemserbjudanden som möjliggör att du har bra grejor när du ska ut. Och att du bor bra, till ett schysst pris, när du kommer in. Bra rabatt för ditt friluftsliv kort och gott.

Se erbjudanden

Ta del av det roliga!

Som medlem får du en prenumeration av populära magasinet friluftsliv, attraktiva medlemserbjudanden, försäkring i samband med aktiviteter och mycket mer! Att vara medlem kostar mindre än en krona per dag!

Bli medlem