Logga in på Mina sidor
Glömt lösenord?
Bli Medlem

170810 - Kom och prova Naturparkour i Borensberg 9/11!

2017-08-10

En av världens mest snabbast växande spontanidrotter är Naturparkour. Nu har du en chans att prova-på under två timmar. Vi håller till vid TGOK:s klubbstuga Trädgårdstorp, Borensberg.

Varje hinder är en chans till utveckling. Naturparkour är precis som namnet antyder parkour ute i naturen. Parkour handlar om att för ytta sig från punkt A till B så snabbt, smidigt och effektivt som möjligt. Parkour utövas traditionellt i urban stadsmiljö men Naturparkour är en växande trend. Vi ser detta som en stor möjlighet. Javisst är naturen, med gräs, stockar och stenar, en självklar arena för spontanidrott och parkour!

Lördagen den 9 september blir ett gratis prova-på-tillfälle. Du behöver inga förkunskaper. Nivån anpassas efter deltagarna. Alla – oavsett ålder eller var du bor – är välkomna. Om intresse finns lägger vi också grunden för en framtida gren för Naturparkour på lokal nivå. Ledaren för prova-på-tillfället ingår i Friluftsfrämjandets nationella Naturparkour-projekt. Är du själv sugen på att vara med och leda framtidens utveckling inom Naturparkour inom Friluftsfrämjandet så är du särskilt välkommen :-)

Plats: Trädgårdstorp (TGOK:s klubbstuga), Borensberg
Tid: Kl. 13.00-15.00
Klädsel: Sköna skor, oöm klädsel efter väder, vatten aska. Vi är utomhus.
Övrigt: Kom som du är! Du behöver inte föranmäla dig. Det kommer att finnas fika till självkostnadspris.
Kontakt: Therese Hjälm, Friluftsfrämjandet Borensberg, tel. 072-523 99 60
e-post: therese.hjalm@gmail.com

Läs mer:
http://friluftsframjandet.se/borensberg
http://friluftsframjandet.se/naturparkour