Sök på webbplatsen

Hitta lokalavdelning

Som medlem får du

  • Tillgång till Sveriges bredaste utbud av guidade friluftsaktiviteter
  • Stödjer vårt arbete med hela Sveriges friluftsliv, och mycket mer...
Bli medlem

Logga in

Utblick 2019 - fortbildningspass

Här är länkarna till de olika passen med fortbildningar på Utblick 11-13 oktober till vilka det krävs föranmälan. Senaste uppdatering gjordes den 9 oktober. Säkerställ att du ser senaste versionen genom att trycka på refresh (F5-knappen på PC) varje gång du öppnar denna sida.

Utblicks övergripande program innehåller pass/aktiviteter, tider för måltider, fika, mingel och kvällsaktiviteter. Här laddar du ner programmet som pdf. På Utblick väntar ett utskrivet exemplar på varje deltagare.

I nedanstående lista ser du beskrivningen för varje pass. Förhoppningsvis är du redan anmäld till de pass som du önskar delta på. Det är viktigt att du ser till så att du inte är dubbelbokad - då får fler tillgång till ett större utbud. 

Observera att passen är avsedda enkom för personer som är anmälda som deltagare till Utblick. 

Förtydligande: 
På en del fortbildningar står det i äventyrshanteraren som avslutning i rubriken Pass 1 eller Pass 2 osv. Detta innebär att samma pass erbjuds vid flera tillfällen på Utblick, och är ett sätt bara att märka upp passen för att ge varje pass ett unikt namn. Det innebär alltså INTE att man måste ha gått pass 1 för att få gå pass 2 eller liknande.  

Frågor? 
Kontakta Anna Kim-Andersson 0708-205010  eller skicka
e-post till anna.kim-andersson@friluftsframjandet.se

Alla dagar - Isaberg Rodel Adventure

Vad ingår?

Här hittar du all information om boende, måltider etc. och vad som ingår i deltagaravgiften.

Läs mer