Just nu kan vissa saker ta något längre tid att utföra, p.g.a driftstörningar. Läs mer här.

Sök på webbplatsen

Hitta lokalavdelning

Som medlem får du

  • Tillgång till Sveriges bredaste utbud av guidade friluftsaktiviteter
  • Stödjer vårt arbete med hela Sveriges friluftsliv, och mycket mer...
Bli medlem

Logga in

Välkommen till Digitala Utblick 2020

Den 10 oktober sker Utblick – en nationell, och i år digital, fortbildningsdag för ledare i Friluftsfrämjandet. Fyll på med nya kunskaper inom en mängd grenar inom exempelvis Vildmarksmedicin, knopar och surrning, fältmekanik för mountainbike och naturparkour. Från grundnivå och till avancerat. På bredden och djupet.

I vanliga fall är Utblick ett tredagars event på Isaberg Mountain Resort i Småland. Men i år, när inte jättemycket är som vanligt och vi inte kan samlas så många på samma plats, blir Utblick digitalt. Digitalt, men minst lika kunskapsrikt. Under några intensiva timmar kommer ledare runt om i landet hålla fortbildning i allt från Vildmarksmedicin, överlevnad till rörelselekar för barn och mycket annat.

Digitalt – men mer tillgängligt

Under våren har Friluftsfrämjandet på grund av coronapandemin, hållit flera distansutbildningar med mycket goda resultat. Även om vi ser fram emot att ses som vanligt på Isaberg så öppnar Digitala Utblick upp en fantastisk möjlighet att fortbilda sig oavsett var i landet du bor.

Passen kommer ledas och spelas in av ledare på tre olika orter, dit ett antal färre deltagare är välkomna att delta fysiskt. Borensberg, Värnamo och Tyresö. Men majoriteten av deltagarna är alltså via Microsoft Teams. De praktiska moment som kursen innehåller kan provas hemmavid samtidigt som kursledaren instruerar. 

Vill du delta i Digitala Utblick 2020 och har missat att anmäla dig kan du efteranmäla dig fram till den 25 september, mejla din anmälan till utblick@friluftsframjandet.se.
Här nedanför kan du anmäla dig till de specifika workshop du önskar delta på. Fler pass ligger parallellt med varandra, så innan du anmäler dig, kolla först programmet så att de pass du är intresserad av inte ligger samtidigt.

När: Lördag den 10 oktober, kl. 9:30-16:30.

Var: Microsoft Teams, varje anmäld deltagare bjuds in via sin e-postadress som finns i medlemssystemet. 

Pris: 400 kr per deltagare.

Efter sista anmälningsdatum 20 september får du information per mail om hur du kommer in på ditt digitala pass när det är dags.

Har du frågor?

Region Öst via Louise Hammerin
mejla till: utblick@friluftsframjandet.se

Behöver du teknisk support? Kolla först vår FAQ. Behöver du fortfarande hjälp, kontakta gärna support.utblick@friluftsframjandet.se

Boka dina pass

Visar 0 av 0 äventyr Hittar du inte det du söker? Gör en avancerad sökning.