Sök på webbplatsen

Hitta lokalavdelning

Som medlem får du

  • Tillgång till Sveriges bredaste utbud av guidade friluftsaktiviteter
  • Stödjer vårt arbete med hela Sveriges friluftsliv, och mycket mer...
Bli medlem

Logga in

Dags att ladda för Utblick 2019

Nära 250 personer i olika konstellationer strålade samman på Isaberg den 12-14 oktober 2018 Dagarna på Utblick var fullmatade med fortbildning och inspiration. Detta var en helg för dig som är ledare i Friluftsfrämjandet. I början av 2019 börjar vi planeringen för nästa Utblick. Vill du veta mer eller kanske rentav redan nu anmäla ditt intresse för att vara kursledare och hålla fortbildning? Kontakta oss på: regionost@friluftsframjandet.se

När är Utblick 2019?

Preliminärt planerar vi för att genomföra Utblick v. 41 2019, det vill säga den 11-13 oktober på Isaberg. Planeringen startar upp i början av 2019 och mer information kommer. Håll utkik här på webben om du vill följa planeringen. 

Vad hände under helgen 2018?

Under Utblick erbjöds fortbildning, föreläsningar samt prova-på inom: ledarskap, första hjälpen, MTB, kanadensare, navigation, naturparkour, slackline, friluftsteknik, friluftsmat, paracord, meteorologi, inspiration Äventyrliga familjen, ny kunskap för barnledare - med mera. 

Här kan du läsa mer om planeringen och organisationen av Utblick.

Hitta till Isaberg

Isaberg Mountain Resort ligger i västra Småland i den vackra Nissaåns dalgång. Isaberg är ett naturreservat och själva berget höjer sig majestätiskt 160 meter över omgivningarna. Läs mer om hur du hittar till Isaberg.

Kontaktpersoner

Projektledare Anna Kim-Andersson, 0708-20 50 10.
anna.kim-andersson@friluftsframjandet.se

Anders Ohlsson, ordförande Region Öst. 

Isaberg i Småland - Äventyrsberget

Isaberg Mountain Resort är kanske mest känd för sin vinteranläggning, men sommarverksamheten är i stark utveckling. På Äventyrsberget finns massor med möjligheter till aktiviteter ute, inte minst gällande MTB, paddling, vandring med mera.

Spana in Isaberg...