Sök på webbplatsen

Hitta lokalavdelning

Som medlem får du

  • Tillgång till Sveriges bredaste utbud av guidade friluftsaktiviteter
  • Stödjer vårt arbete med hela Sveriges friluftsliv, och mycket mer...
Bli medlem

Logga in

Välkommen till Utblick 11-13 oktober

Utblick är en fortbildningshelg för friluftslivets ledare. Här får deltagarna möjlighet att fylla på med nya kunskaper - på bredden och djupet. Förra året var det premiär för Utblick och nu laddar vi för att ta konceptet vidare till nästa nivå. Visst vill du vara med!

Äventyrsberget väntar på dig! 

Utblick den 11-13 oktober är förlagd till vackra och naturskönt belägna Isaberg Mountain Resort i Småland.

Anmälan till Utblick är öppen så länge det finns platser kvar. Sista dag för eventuell kostnadsfri avanmälan är den 8 september och därefter justerar vi konferensen totala deltagarantal. Det kommer därmed bara att finnas ett mindre antal kvar efter den 8 september.

Mer information om Utblick läggs ut här på webben fortlöpande. Programmet justeras fortlöpande så det är bra att gå in och kika på sidan då och då. 

Alla deltagare får mer information om konferensen och resp. fortbildningspass under veckorna före Utblick.

Utblick – till nästa nivå

Orden förpliktigar. Men vad innebär de? Att Friluftsfrämjandet som värd och arrangör vill vässa innehåll och genomförande. Fokus är, precis som förra året, att skapa mervärden till Utblicks deltagare, kursledare och samarbetspartners. Utblick vill erbjuda ett smörgåsbord av verktyg för alla deltagarkategorier, att ta med hem för fortsatt verkan – på nästa nivå.

Hitta till Isaberg

Isaberg Mountain Resort ligger i västra Småland i den vackra Nissaåns dalgång. Isaberg är ett naturreservat och själva berget höjer sig majestätiskt 160 meter över omgivningarna. Läs mer om hur du hittar till Isaberg.

Kontaktpersoner

Projektledare Anna Kim-Andersson, 0708-20 50 10.
anna.kim-andersson@friluftsframjandet.se

Anders Ohlsson, ordförande Region Öst. 

Isaberg i Småland - Äventyrsberget

Isaberg Mountain Resort är kanske mest känd för sin vinteranläggning, men sommarverksamheten är i stark utveckling. På Äventyrsberget finns massor med möjligheter till aktiviteter ute, inte minst gällande MTB, paddling, vandring med mera.

Spana in Isaberg...

Kan 1+1 bli 3?

Utblicks samarbetspartners bidrar med kunskap, engagemang och mycket mer för att skapa mervärden för alla deltagare.

Läs mer