Sök på webbplatsen

Hitta lokalavdelning

Som medlem får du

  • Tillgång till Sveriges bredaste utbud av guidade friluftsaktiviteter
  • Stödjer vårt arbete med hela Sveriges friluftsliv, och mycket mer...
Bli medlem

Logga in

Dags att ladda för Utblick 2019

Utblick är en fortbildningshelg för friluftslivets ledare. Här får deltagarna möjlighet att fylla på med nya kunskaper - på bredden och djupet. Förra året var det premiär för Utblick och nu laddar vi för att ta konceptet vidare till nästa nivå. Visst vill du vara med?

Boka den 11-13 oktober i din almanacka

Utblick går av stapeln v. 41. 2019, det vill säga den 11-13 oktober. Platsen är Isaberg Mountain Resort. Planeringen startar i början av 2019 och mer information kommer under våren. Håll utkik här på webben om du vill följa planeringen. 

Liten tillbakablick

Under Utblick 2018 erbjöds fortbildning, föreläsningar samt prova-på inom: ledarskap, första hjälpen, MTB, kanadensare, navigation, naturparkour, slackline, friluftsteknik, friluftsmat, paracord, meteorologi, inspiration Äventyrliga familjen, ny kunskap för barnledare - med mera. Vi hoppas att 2019 genomförs i samman anda och det blir säkert inte exakt samma utbud - men minst lika bra! 

Hitta till Isaberg

Isaberg Mountain Resort ligger i västra Småland i den vackra Nissaåns dalgång. Isaberg är ett naturreservat och själva berget höjer sig majestätiskt 160 meter över omgivningarna. Läs mer om hur du hittar till Isaberg.

Kontaktpersoner

Projektledare Anna Kim-Andersson, 0708-20 50 10.
anna.kim-andersson@friluftsframjandet.se

Anders Ohlsson, ordförande Region Öst. 

Isaberg i Småland - Äventyrsberget

Isaberg Mountain Resort är kanske mest känd för sin vinteranläggning, men sommarverksamheten är i stark utveckling. På Äventyrsberget finns massor med möjligheter till aktiviteter ute, inte minst gällande MTB, paddling, vandring med mera.

Spana in Isaberg...

Är du kursledare eller ledare med specialkunskaper?

Vi söker dig som vill hålla fortbildning på Utblick 2019. Anmäl ditt intresse i vårt formulär.

Länk till formuläret