Sök på webbplatsen

Hitta lokalavdelning

Som medlem får du

  • Tillgång till Sveriges bredaste utbud av guidade friluftsaktiviteter
  • Stödjer vårt arbete med hela Sveriges friluftsliv, och mycket mer...
Bli medlem

Logga in

Välkommen till Utblick

Utblick är en nationell fortbildningshelg för friluftslivets ledare där Friluftsfrämjandet Region Öst har varit värd. Här får deltagarna möjlighet att fylla på med nya kunskaper - på bredden och djupet. Förra året var det premiär för Utblick och nu laddar vi för att ta konceptet vidare till nästa nivå. Visst vill du vara med!

Äventyrsberget väntar på dig! 

Utblick den 11-13 oktober 2019 genomfördes för andra året i rad hos vackra och naturskönt belägna Isaberg Mountain Resort i Småland. Ca 150 deltagare fanns på plats och deltog i aktiviteter och utbildnings-/fortbildningspass. 

Mer information om Utblick 2020 kommer i januari/februari. Boka preliminärt in helgen vecka 41 i din almanacka. 

Utblick – till nästa nivå

Orden förpliktigar. Men vad innebär de? Att Friluftsfrämjandet som värd och arrangör vill vässa innehåll och genomförande. Fokus är, precis som förra året, att skapa mervärden till Utblicks deltagare, kursledare och samarbetspartners. Utblick vill erbjuda ett smörgåsbord av verktyg för alla deltagarkategorier, att ta med hem för fortsatt verkan – på nästa nivå.

Hitta till Isaberg

Isaberg Mountain Resort ligger i västra Småland i den vackra Nissaåns dalgång. Isaberg är ett naturreservat och själva berget höjer sig majestätiskt 160 meter över omgivningarna. Läs mer om hur du hittar till Isaberg.

Kontaktpersoner

Projektledare Anna Kim-Andersson, 0708-20 50 10.
anna.kim-andersson@friluftsframjandet.se

Anders Ohlsson, ordförande Region Öst. 

Isaberg i Småland - Äventyrsberget

Isaberg Mountain Resort är kanske mest känd för sin vinteranläggning, men sommarverksamheten är i stark utveckling. På Äventyrsberget finns massor med möjligheter till aktiviteter ute, inte minst gällande MTB, paddling, vandring med mera. Spana in Isaberg...