Sök på webbplatsen

Hitta lokalavdelning

Som medlem får du

  • Tillgång till Sveriges bredaste utbud av guidade friluftsaktiviteter
  • Stödjer vårt arbete med hela Sveriges friluftsliv, och mycket mer...
Bli medlem

Logga in

Välkommen till Digitala Utblick 2020

Den 10 oktober sker Utblick – en nationell, och i år digital, fortbildningsdag för ledare i Friluftsfrämjandet. Fyll på med nya kunskaper inom en mängd grenar inom exempelvis Vildmarksmedicin, knopar och surrning, fältmekanik för mountainbike och naturparkour. Från grundnivå och till avancerat. På bredden och djupet.

I vanliga fall är Utblick ett tredagars event på Isaberg Mountain Resort i Småland. Men i år, när inte jättemycket är som vanligt och vi inte kan samlas så många på samma plats, blir Utblick digitalt. Digitalt, men minst lika kunskapsrikt. Under några intensiva timmar kommer ledare runt om i landet hålla fortbildning i allt från Vildmarksmedicin, överlevnad till rörelselekar för barn och mycket annat.

Digitalt – men mer tillgängligt

Under våren har Friluftsfrämjandet på grund av coronapandemin, hållit flera distansutbildningar med mycket goda resultat. Även om vi ser fram emot att ses som vanligt på Isaberg så öppnar Digitala Utblick upp en fantastisk möjlighet att fortbilda sig oavsett var i landet du bor.

Passen kommer ledas och spelas in av ledare på fyra olika orter, dit ett antal färre deltagare är välkomna att delta fysiskt. Östergötland, Jönköpings län, Stockholms län, Kalmar alt. Kronobergs län. Men majoriteten av deltagarna är alltså via Microsoft Teams. De praktiska moment som kursen innehåller kan provas hemmavid samtidigt som kursledaren instruerar. 

Vill du delta i Digitala Utblick 2020? Anmälan öppnar inom kort. I slutet av augusti kommer de som anmält sig kunna skriva upp sig på de digitala Utblick-passen.

När: Lördag den 10 oktober, kl. 9:30-16:30.

Var: Microsoft Teams, varje anmäld deltagare får en Friluftsfrämjar-mailadress att logga in med.

Pris: 400 kr per deltagare.

Anmäl dig här.

Har du frågor?

Region Öst via Louise Hammerin
mejla till: utblick@friluftsframjandet.se

 

Anmälan är öppen

Du kan anmäla dig till Digitala Utblick redan nu. Alla deltagare får sedan i slutet av augusti möjlighet att anmäla sig till de enskilda fortbildningspassen.

Anmäl dig här