Sök på webbplatsen

Hitta lokalavdelning

Som medlem får du

  • Tillgång till Sveriges bredaste utbud av guidade friluftsaktiviteter
  • Stödjer vårt arbete med hela Sveriges friluftsliv, och mycket mer...
Bli medlem

Logga in

I höst bjuder vi in till en fortbildningshelg på Isaberg den 12-14 oktober 2018

Välkommen till en weekend fullmatad med fortbildning och inspiration. Detta är en helg för dig som är ledare i Friluftsfrämjandet. Kanske vill du fylla på med mer kunskap inom just din gren? Eller vill du snarare bredda dig genom att prova på något annat? Eller fördjupa dig i mer allmänna ämnen som ledarskap, friluftsteknik och meteorologi?

Premiär för nationell fortbildningshelg

Under Utblick erbjuds fortbildning, föreläsningar samt prova-på inom: ledarskap, första hjälpen, MTB, kanadensare, navigation, naturparkour, slackline, friluftsteknik, friluftsmat, paracord, meteorologi, inspiration Äventyrliga familjen, ny kunskap för barn ledare - med mera. Utblick beskrivs mer utförligt i Äventyrshanteraren där du också kan gå in och anmäla dig.

Under försommaren pågår arbetet med att sy ihop fortbildningsprogrammet. Här kan du läsa mer om programmet - och de utbildningar som är öppna för anmälan redan nu. Här kan du ta del av det preliminära programmet. De flesta fortbildningspassen öppnar sedan för anmälan i slutet av augusti.

Här kan du läsa mer om planeringen och organisationen av Utblick.

Hitta till Isaberg

Isaberg Mountain Resort ligger i västra Småland i den vackra Nissaåns dalgång. Isaberg är ett naturreservat och själva berget höjer sig majestätiskt 160 meter över omgivningarna. Läs mer om hur du hittar till Isaberg.

Kontaktpersoner

Projektledare Anna Kim-Andersson, tel. 036-12 45 57, 0708-20 50 10
anna.kim-andersson@friluftsframjandet.se

Anders Ohlsson, ordförande Region Öst. 

Isaberg i Småland - Äventyrsberget

Isaberg Mountain Resort är kanske mest känd för sin vinteranläggning, men sommarverksamheten är i stark utveckling. På Äventyrsberget finns massor med möjligheter till aktiviteter ute, inte minst gällande MTB, paddling, vandring med mera.

Läs mer

Anmäl dig till Utblick

Nu kan du anmäla dig som deltagare till Utblick. Steg 1 är att du registrerar dig som deltagare så snart som möjligt. I steg 2, som öppnas i månadsskiftet augusti/september kan du sedan anmäla dig till de pass som du är intresserad av att delta på.

Läs mer

Samarbeten med mervärde

Vi har samtal igång med flera potentiella sponsorer och samarbetspartners till fortbildningshelgen på Isaberg.

Läs mer