Sök på webbplatsen

Hitta lokalavdelning

Som medlem får du

  • Tillgång till Sveriges bredaste utbud av guidade friluftsaktiviteter
  • Stödjer vårt arbete med hela Sveriges friluftsliv, och mycket mer...
Bli medlem

Logga in

Utblick 2019 – till nästa nivå

Utblick är en fortbildningshelg för friluftslivets ledare. Här får deltagarna möjlighet att fylla på med nya kunskaper - på bredden och djupet. Förra året var det premiär för Utblick och nu laddar vi för att ta konceptet vidare till nästa nivå. Visst vill du vara med!

Välkommen till Isaberg och Utblick 2019

Utblick går av stapeln v. 41. 2019, det vill säga den 11-13 oktober. Platsen är vackra och naturskönt belägna Isaberg Mountain Resort i Småland.

  • Steg 1. Här kan du anmäla dig till Utblick. Det preliminära programmet för helgen släpps i början av juli och nu kan du ta del av det här. 
  • Steg 2. I slutet av augusti kommer alla som anmält sitt deltagande - att kunna anmäla sig i nästa steg till de olika fortbildningarna och aktiviteterna på Utblick. 

Sista dag för anmälan till Utblick / sista dag för eventuell kostnadsfri avanmälan är den 8 september.

Mer information om Utblick läggs ut här på webben fortlöpande.

Utblick – till nästa nivå

Orden förpliktigar. Men vad innebär de? Att Friluftsfrämjandet som värd och arrangör vill vässa innehåll och genomförande. Fokus är, precis som förra året, att skapa mervärden till Utblicks deltagare, kursledare och samarbetspartners. Utblick vill erbjuda ett smörgåsbord av verktyg för alla deltagarkategorier, att ta med hem för fortsatt verkan – på nästa nivå.

Hitta till Isaberg

Isaberg Mountain Resort ligger i västra Småland i den vackra Nissaåns dalgång. Isaberg är ett naturreservat och själva berget höjer sig majestätiskt 160 meter över omgivningarna. Läs mer om hur du hittar till Isaberg.

Kontaktpersoner

Projektledare Anna Kim-Andersson, 0708-20 50 10.
anna.kim-andersson@friluftsframjandet.se

Anders Ohlsson, ordförande Region Öst. 

Isaberg i Småland - Äventyrsberget

Isaberg Mountain Resort är kanske mest känd för sin vinteranläggning, men sommarverksamheten är i stark utveckling. På Äventyrsberget finns massor med möjligheter till aktiviteter ute, inte minst gällande MTB, paddling, vandring med mera.

Spana in Isaberg...