Sök på webbplatsen

Hitta lokalavdelning

Som medlem får du

  • Tillgång till Sveriges bredaste utbud av guidade friluftsaktiviteter
  • Stödjer vårt arbete med hela Sveriges friluftsliv, och mycket mer...
Bli medlem

Logga in

Detta ingår i din bokning - Utblick 2019

Välkommen till Utblick 11-13 oktober 2019 som är en nationella fortbildningshelg för Friluftsfrämjandets alla ledare. Träffen går av stapeln på Isaberg Mountain Resort.

Utblick blir en härlig weekend fullmatad med fortbildningar, föreläsningar och prova-på. Oavsett om du vill fördjupa dig inom din gren eller bredda dig - så är ambitionen att det ska finnas flera intressanta fortbildningspass för dig att välja mellan. Mervärde som chans till med möten, mingel, nätverk och upplevelser... ja detta ingår såklart på köpet.

Varför fortbildning? Därför att kunskap är en process - inte ett tillstånd. På Utblick erbjuder kunniga kursledare och ledare med specialkunskaper alla deltagare en gyllene chans att fylla på kunskaper, vässa sig och utvecklas som individer och i grupp, tillsammans.

Två dygn - lunch till lunch

Programmet under Utblick ger dig möjlighet att delta i olika fortbildningspass från fredag lunch, hela lördagen och ända fram till söndag lunch.

Detta ingår

  • 2 850 kr inkluderar all fortbildning/aktiviteter för deltagare.
  • Måltider som ingår: 2 frukostbuffé, 3 lunchbuffé, 4 fika, 2 middagar (1 rätt).
  • Medtag egen termos och kåsa.
  • Sängplats i stuga (2 bäddar/rum, 2 rum/stuga). Lakan/handduk resp. slutstäd ingår ej, men kan köpas till på plats.
  • Till vissa fortbildningar eller pass kan det tillkomma en mindre avgift för materialkostnad eller om du behöver hyra utrustning såsom kanot eller cykel. För cykling på området krävs även arenapass.

Skräddarsy ditt program för helgen

Du som är anmäld till evenemanget Utblick - går i nästa steg in och anmäler dig till de olika fortbildningspassen. Det översiktliga programmet och länkar till alla fortbildningar hittar du på www.friluftsframjandet.se/utblickpass.

Deltagarantalet för aktiviteterna är i flera fall begränsat, först till kvarn gäller.

Förkunskapskrav: du är befintlig ledare i Friluftsfrämjandet.

Välkommen till Isaberg Mountain Resort

Isaberg Mountain Resort är naturskönt beläget i västra delen av Småland. Här bor man mitt i äventyret och här finns möjligheter till många olika sorts upplevelser och aktiviteter utomhus och även konferens, mat och logi. Friluftsfrämjandet är en av medstiftarna till stiftelsen som driver anläggningen. Läs mer om Äventyrsberget Isaberg Mountain Resort.

Enkelrumstillägg eller eget boende

Du som har angivit att du vill ha ett enkelrum i samband med din anmälan kommer att få detta mot ett tillägg på 450 kr till deltagaravgiften. 

Om du istället valt att ordna ditt helgboende själv (du bor inte i stuga på Isaberg Mountain Resort utan kanske övernattar hos någon bekant eller är hemmahörande i bygden) dras 450 kr av från din deltagaravgift.

Specialkost?

Vi har möjlighet att tillgodose matallergier, glutenintolerans, laktosfri kost samt vegetariskt alternativ. Detta ingår i priset om du angivit detta vid anmälan (före 10/9). I priset ingår ej kostdieter såsom LCHF, GI och liknande.

Anmälan & avbokning

Anmälan är bindande efter sista anmälningsdag (10/9). Avbokar du efter detta datum eller uteblir debiteras hela avgiften. Vid sjukdom kontakta ditt försäkringsbolag för att undersöka om ersättning utgår.

Mer information

Kontakta gärna oss på Region Öst om du har frågor/funderingar. Länk till regionsidan.

Frågor om programmet besvaras av Anna Kim-Andersson: 
anna.kim-andersson@friluftsframjandet.se, 036-124557, 0708-205010

Varmt välkommen till 2019 års Utblick hälsar Friluftsfrämjandet Region Öst tillsammans med övriga regioner och Riks