Logga in på Mina sidor
Glömt lösenord?
Bli Medlem

Bokningsvillkor

Bokningsvillkor för Skid- och snowboardskolan

Anmälan/Bokning
Är du medlem görs anmälan/bokning direkt på sidan för respektive aktivitet genom att klicka på BOKA OCH BETALA och sedan följa anvisningarna. Om du inte redan är medlem men vill bli det, blir du det enklast genom att klicka på BLI MEDLEM & BOKA på bokningssidan.

Är du över 18 år och inte medlem och vill anmäla/boka dig till skid-snowboardskola kontakta oss via e-post.

Efter anmälan/bokning får du en bekräftelse från oss via e-post i första hand alternativt SMS eller brev. 

Deltagaravgift
Du anmäler/bokar via bokningsfunktionen på aktivitetens sida och betalar deltagaravgiften på en gång via webbetalfunktionen och konto/kreditkort.

Om du inte kan betala på det sätt vänligen kontakta oss via e-post.

Avbokningsregler
Avanmälan skall göras senast 7 dagar innan aktiviteten börjar/startar för att få tillbaka hela avgiften minus en administrationsavgift på 100 kr.
Mellan 7 dagar före och startdagen sker återbetalning av avgiften minus 100 kr endast vid sjukdom och mot uppvisande av läkarintyg. Kontrollera gärna vad du har för försäkringsskydd (hem-/reseförsäkring) om du skulle tvingas avboka sent.

Återbetalning av deltagaravgift görs till bankkonto, ej konto-/kreditkort, efter överrenskommelse.

Medlemsskap
Deltagare under 18 år måste vara medlem i Friluftsfrämjandet för att delta i våra aktiviteter.

Deltagare över 18 år måste inte vara medlem men det är en fördel både för dig och oss.

Som medlem har du möjlighet att delta i Friluftsfrämjandets aktiviteter billigare i hela landet, du får 4 nr/år av magasinet Friluftsliv, förmånliga priser på friluftsutrustning i vår webshop och hos våra samarbetspartners som t ex Outnorth och SJ samt inte minst att du är försäkrad vid deltagande i aktiviteter. Medlem blir du det enklast genom att klicka på "Medlem" överst på denna sida.

Försäkring
Friluftsfrämjandet har en gruppförsäkring som gäller för alla medlemmar när de deltar i aktiviteter och arrangemang som anordnas av Friluftsfrämjandet. 
Om du är över 18 år och inte är medlem är det lämpligt att du kontrollerar att din/dina egna försäkringar täcker eventuella händelser. Många olycksfalls- och hemförsäkringar undantar utförsåkning då det räknas som högrisksport.

Allmänna villkor
Se även de allmänna villkoren här

Mer information
Har du frågor kring anmälan, bokning och medlemsskap får du gärna kontakta oss via e-post.