Logga in på Mina sidor
Glömt lösenord?
Bli Medlem

Träna löpning i vinter

2016-10-13

Uppstart vinterlöpgrupp. Vi har så roligt med våra löpgrupper så vi har beslutat att fortsätta springa hela vintern!! :-)

Vi tränar ett inomhus och ett utomhuspass gemensamt per vecka. Därutöver får deltagarna ytterligare två träningspass. Det går bra att träna färre pass, längdskidåkare kan byta ut pass mot längdåkning osv. Allt utifrån vilken ambition och mål man har med sin träning.

Träningen leds av utbildade löpcoacher. Upplägget består av varierande träningspass med löpning som huvudtema. Inomhus fokuserar vi framförallt på styrka, rörlighet, löpteknik, stabilitet och spänst. Under utomhusträningarna kör vi bl a distans, intervaller i olika former, teknik, löparstyrka och rörlighet.

Vi tränar gemensamt i grupp, peppar, kämpar, stöttar, svettas, inspirerar och har roligt medan vi tränar och utvecklas. För att delta bör du springa minst 5 km vid uppstart, men även om du redan springer milen på 45 minuter eller snabbare så kommer du att ha möjligheten att utveckla din löpning i denna grupp. Träningen individanpassas så långt det är möjligt och vi förhåller oss till dina mål med din träning.

Vi publicerar mer information på vår hemsida under vecka 43, då även anmälan öppnar.