Logga in på Mina sidor
Glömt lösenord?
Bli Medlem

Skogsmulle i Åsele

2024-05-02

Hej Kollikok! Naturen är en fantastisk plats för både lek och lärande. Skogsmulle är vår verksamhet för barn där vi upptäcker och utforskar naturen på ett lekfullt och lärorikt sätt.

I Mulleskogen händer hela tiden spännande och roliga saker. Vi lär oss om natur och djurliv, leker och äventyrar med kompisarna i gruppen. Vi lär oss också att "inte störa --- inte förstöra" (allemansrätten). Förhoppningsvis får vi även besök av Skogsmulle.

Skogsmulle är för barn mellan 5 och 7 år (födelseår 2017, 2018, 2019). Barnen i skogsmullegruppen har med sig ryggsäck med frukt och vatten eller varm dryck vid behov, kläder för att vara ute i det väder som råder, gärna extra vantar och upptäckarlust!

Anmälan avser både vår- och höstaktiviteter. Vi håller till uppe på Åslia-området.

  • Under våren träffas vi vid fyra tillfällen, måndagar kl. 17:30 den 20/5, 27/5, 3/6 och 10/6.
  • Under hösten träffas vi vid fyra tillfällen, måndagar kl. 17:30 den 26/8, 2/9, 9/9 och 16/9.

Avslutningen med hela familjen lördag 21:e september. 

För att delta i Friluftsfrämjandets aktiviteter krävs medlemskap, detta är för att vår försäkring skall gälla om en olycka skulle inträffa. Medlemskap tecknas enklast på länk nedan: (https://www.friluftsframjandet.se/engagera-dig/bli-medlem/). Terminsavgiften är 200kr/barn (utöver medlemsavgiften), betalningsuppgifter kommer i välkomstbrevet som erhålls efter att anmälan har godkänts. 

Anmälan till aktiviteten hittas enklast i menyn högre upp på denna sida, klicka på "Åsele lokalavdelning" eller "Till lokalavdelningens startsida". OBS att barnet först måste vara medlem. Begränsat antal platser.

I första hand deltar barnet själv på äventyret. Behovet av extra hjälpledare finns alltid, hör av dig om du kan tänka dig att ställa upp.

Frågor? Kontakta Emelie och Eva: 
asele@friluftsframjandet.se
076-805 04 49