Logga in på Mina sidor
Glömt lösenord?
Bli Medlem

Kanot

Kanotverksamheten sker i samarbete mellan Friluftsfrämjandets lokalavdelningar i Västerås, Eskilstuna och Enköping.                                                                                                 

Avgifter för turerna kan variera något mellan lokalavdelningarna och framgår i aktivitetshanteraren där man anmäler sig till turen.

Paddlingar i Västerås lokalavdelnings regi är kostnadsfria men du betalar en hyra för kanoten om du vill använda föreningens kanoter. Utöver att hyra kanot vid turer kan du som medlem även hyra föreningskanoterna för egna turer. Hyran är 200:- för en dag/kväll och 400:- för en tvådagarstur. Det går även att betala en säsongsavgift på 1 500:-, då har man tillgång till kanot vid alla föreningsturer samt att man kan låna kanot för egna kvälls- dags- och weekendturer, max 2 dagar i rad.

(Utlysta föreningsturer har företräde till kanoterna mot privata turer) Kanoter till turer bokas i anmälan till turen medan lån av kanot för privat tur bokas genom mail till vasteras@friluftsframjandet.se samt telefonsamtal till André Axelsson eller Jan "Janne" Sjöblom. Vid privat lån av kanot behöver man få en kod till nyckelboxen där nyckeln till kanothuset på Björnö finns, koden får man efter kontakt med André Axelsson 070-874 24 78 eller Jan "Janne" Sjöblom 070-399 61 82.

Avgiften betalas till Swish: 123 010 9991. Märk betalning på Swish med kvällspaddling, namn och medlemsnummer. Avgifter för heldagsturer, helgturer och kurser anges under respektive aktivitet.

Milersättning till förare som upplåter sin bil, betalas direkt till föraren från vuxen passagerare med 9 kr/mil. Person som upplåter bil som drar kanotsläp får sin ersättning från friluftsfrämjandet direkt.