Logga in på Mina sidor
Glömt lösenord?
Bli Medlem

Aktuellt

MTB för barn och ungdomar HT-22

Vi i Friluftsfrämjandet Storvreta har ett flertal barn- och ungdomsgrupper för mountainbikecykling igång. Fokus ligger på att ha roligt på cykel, öva cykelteknik och att tillsammans ta oss ut på äventyr i skogen.


Höstens Skogsmulle och skogens värld-äventyr

Höstens aktiviteter är i startgroparna och snart kommer det sprudla av aktiviteter i Storskogen. Under våren hade vi 9 grupper igång på Skogsmulle och skogens värld-äventyr och aktiverade ca 130 barn och ungdomar.  Är ni intresserade av verksamheten kan ni kontakta oss på storvreta@friluftsframjandet.se för mer information och fortsätta hålla utkik under Aktiviteter här på hemsidan där gruppernas äventyr publiceras löpande.


Höstens aktiviteter

Under hösten 2022 kommer vi framförallt att fokusera på våra gruppaktiviteter samt bjuda in till låglandsvandringar som främst riktar sig till äldre ungdomar och vuxna.  Håll utkik här och på vår Facebooksida, Friluftsfrämjandet i Storvreta


Sökes: Ledare Skogsmulle och skogens värld

Vi vill starta fler Skogskopps- och Skogsknyttegrupper. Skogsknopp är vår verksamhet för barn mellan ett och två år. Här är korta ben en fördel, för då är du närmare alla roliga kottar och spralliga myror – och mossan är mjuk om du trillar. Skogsknytte är vår verksamhet för barn mellan tre och fyra år. Här får barnen fortsätta upptäcka och uppleva naturens variationsrika miljö, nu helst på nära håll.