Logga in på Mina sidor
Glömt lösenord?
Bli Medlem

Aktuellt

Vårens vandringsprogram

Nu har vi publicerat vårens vandringar. Den första kan man redan anmäla sig till och övriga släpps en månad innan vandringen är.


Volontärer sökes

Vi söker dig som vill engagera dig som volontär i föreningen. Som volontär hjälper du oss vid till exempel våra öppna arrangemang som Mörkervandringen och Storvretadagen.


Mountainbike för barn och ungdomar

Vi i Friluftsfrämjandet Storvreta har ett flertal barn- och ungdomsgrupper för mountainbikecykling igång. Fokus ligger på att ha roligt på cykel, öva cykelteknik och att tillsammans ta oss ut på äventyr i skogen.


Skogsmulle och skogens värld-äventyr

Vårens aktiviteter är i startgroparna och snart kommer det sprudla av aktiviteter i Storskogen. Vi har 9 grupper igång på Skogsmulle och skogens värld-äventyr och därutöver en TVM-grupp. Genom detta aktiverar vi ca 130 barn och ungdomar.  Är ni intresserade av verksamheten kan ni kontakta oss på storvreta@friluftsframjandet.se för mer information och kika under Aktiviteter här på hemsidan. Ströplatser kan finnas och syns då på respektive grupps "Äventyrssida".


Övriga aktiviteter

Under  året kommer vi framförallt att fokusera på våra gruppaktiviteter samt bjuda in till låglandsvandringar som främst riktar sig till äldre ungdomar och vuxna.  Håll utkik här och på vår Facebooksida, Friluftsfrämjandet i Storvreta. Har du önskemål om andra aktiviteter du tycker skulle passa för Friluftsfrämjandet i Storvreta att arrangera? Kontakta gärna styrelsen med förslag eller anmäl dig som volontär.


Sökes: Ledare Skogsmulle och skogens värld

Vi vill starta Skogskoppsgrupper. Skogsknopp är vår verksamhet för barn mellan ett och två år. Här är korta ben en fördel, för då är du närmare alla roliga kottar och spralliga myror – och mossan är mjuk om du trillar.