Logga in på Mina sidor
Glömt lösenord?
Bli Medlem

Aktuellt

OBS Inställt pga för få anmälda

OBS Inställt pga för få anmälda. Vill du vara med och bidra till rörelseglädje med naturen i fokus? Vi i Friluftsfrämjandet Storvreta vill gärna starta upp den här, för oss, nya grenen. Vi har idag ingen erfarenhet av Naturparkour men vet att det finns ett intresse för grenen. Vi har därför bjudit in en ledare från en annan lokalavdelning att hålla ett prova-på-tillfälle för dig som kan vara intresserad av att bli ledare i denna gren.


MTB för barn och ungdomar HT-22

Vi i Friluftsfrämjandet Storvreta har ett flertal barn- och ungdomsgrupper för mountainbikecykling igång. Fokus ligger på att ha roligt på cykel, öva cykelteknik och att tillsammans ta oss ut på äventyr i skogen. Grupperna har nu tagit paus över vintern men aktiviteterna startar upp igen till våren 2023.


Höstens Skogsmulle och skogens värld-äventyr

Höstens aktiviteter är i startgroparna och snart kommer det sprudla av aktiviteter i Storskogen. Vi har 9 grupper igång på Skogsmulle och skogens värld-äventyr och därutöver en TVM-grupp. Genom detta aktiverar vi ca 130 barn och ungdomar.  Är ni intresserade av verksamheten kan ni kontakta oss på storvreta@friluftsframjandet.se för mer information och kika under Aktiviteter här på hemsidan. Ströplatser kan finnas och syns då på respektive grupps "Äventyrssida".


Höstens aktiviteter

Under hösten 2022 kommer vi framförallt att fokusera på våra gruppaktiviteter samt bjuda in till låglandsvandringar som främst riktar sig till äldre ungdomar och vuxna.  Håll utkik här och på vår Facebooksida, Friluftsfrämjandet i Storvreta


Sökes: Ledare Skogsmulle och skogens värld

Vi vill starta Skogskoppsgrupper. Skogsknopp är vår verksamhet för barn mellan ett och två år. Här är korta ben en fördel, för då är du närmare alla roliga kottar och spralliga myror – och mossan är mjuk om du trillar.