Logga in på Mina sidor
Glömt lösenord?
Bli Medlem

Aktuellt

Sökes: Ledare Skogsmulle och skogens värld

Vi vill starta fler Skogskopps- och Skogsknyttegrupper. Skogsknopp är vår verksamhet för barn mellan ett och två år. Här är korta ben en fördel, för då är du närmare alla roliga kottar och spralliga myror – och mossan är mjuk om du trillar. Skogsknytte är vår verksamhet för barn mellan tre och fyra år. Här får barnen fortsätta upptäcka och uppleva naturens variationsrika miljö, nu helst på nära håll.


Vårens aktiviteter

Under våren 2022 kommer vi framförallt att fokusera på våra gruppaktiviteter samt bjuda in till låglandsvandringar som främst riktar sig till äldre ungdomar och vuxna.  Håll utkik här och på vår Facebooksida, Friluftsfrämjandet i Storvreta


Vårens grupper

Våren kommer sprudla av aktiviteter i Storskogen. Under våren kommer vi ha 9 grupper igång på Skogsmulle och skogens värld-äventyr. Vi kommer att aktivera ca 130 barn och ungdomar. Vissa grupper har enstaka ströplatser. Är ni intresserade av verksamheten kan ni kontakta oss på storvreta@friluftsframjandet.se för mer information.


MTB för barn och ungdomar VT-20

Till våren fortsätter vi i Friluftsfrämjandet Storvreta med våra barn- och ungdomsgrupper för mountainbikecykling. Fokus kommer att ligga på att ha roligt på cykel, öva cykelteknik och att tillsammans ta oss ut på äventyr i skogen.