Logga in på Mina sidor
Glömt lösenord?
Bli Medlem

Aktuellt

Volontärer sökes

Vi i styrelsen har insett att vår tid inte riktigt räcker till för allt som vi skulle vilja få att hända inom vår lokalavdelning. Den största delen av vår verksamhet består i dagsläget av Skogsmulle och Skogens värld, Vildmarksäventyr och Mountainbike. Vi har de senaste åren dessutom utvidgat vår verksamhet inom området låglandsvandring men skulle vilja utveckla vårt utbud av aktiviteter och evenemang ännu mer. Speciellt de öppna evenemangen vill vi ska bli fler. I dagsläget anordnar vi Mörkervandringen varje år och har även ett stående deltagande på Storvretadagen. Tidigare har vi som lokalavdelning även anordnat en utflyktsdag vid Fullerö backar på våren samt Friluftsfrämjardagen på hösten. Då vi önskar att Friluftsfrämjandet Storvreta ska börja synas mer igen, utöver vår gruppverksamhet, vill vi därför sätta ihop en volontärgrupp som kan hjälpa oss att spåna om, planera och, tillsammans med oss andra ledare och volontärer i Friluftsfrämjandet Storvreta, genomföra evenemang i Lokalavdelningens regi. Vi söker därför engagerade personer som kan tänka sig att ingå i denna grupp och stötta oss i styrelsen med idéer på nya och intressanta evenemang, och att driva igenom dessa och våra stående övriga evenemang. Har du tankar och idéer om vad lokalavdelningen borde genomföra under det kommande året? Kan du tänka dig att dela med dig av dina tankar och idéer till oss? Hör i så fall av dig till storvreta@friluftsframjandet.se så kan vi berätta mer. Det finns redan några volontärer som anmält intresse men vi vill gärna ha fler. Styrelsen har en utsedd kontaktperson som kommer att stötta Volontärgruppen i deras arbete. Väl mött i skogen!


Mountainbike för barn och ungdomar ht 23

Vi i Friluftsfrämjandet Storvreta har ett flertal barn- och ungdomsgrupper för mountainbikecykling igång. Fokus ligger på att ha roligt på cykel, öva cykelteknik och att tillsammans ta oss ut på äventyr i skogen.


Skogsmulle och skogens värld-äventyr

Vårens aktiviteter är i startgroparna och snart kommer det sprudla av aktiviteter i Storskogen. Vi har 9 grupper igång på Skogsmulle och skogens värld-äventyr och därutöver en TVM-grupp. Genom detta aktiverar vi ca 130 barn och ungdomar.  Är ni intresserade av verksamheten kan ni kontakta oss på storvreta@friluftsframjandet.se för mer information och kika under Aktiviteter här på hemsidan. Ströplatser kan finnas och syns då på respektive grupps "Äventyrssida".


Övriga aktiviteter

Under  2023 kommer vi framförallt att fokusera på våra gruppaktiviteter samt bjuda in till låglandsvandringar som främst riktar sig till äldre ungdomar och vuxna.  Håll utkik här och på vår Facebooksida, Friluftsfrämjandet i Storvreta


Sökes: Ledare Skogsmulle och skogens värld

Vi vill starta Skogskoppsgrupper. Skogsknopp är vår verksamhet för barn mellan ett och två år. Här är korta ben en fördel, för då är du närmare alla roliga kottar och spralliga myror – och mossan är mjuk om du trillar.