Logga in på Mina sidor
Glömt lösenord?
Bli Medlem

Sökes: Ledare Skogsmulle och skogens värld

2018-04-26

Vi vill starta fler Skogskopps- och Skogsknyttegrupper. Skogsknopp är vår verksamhet för barn mellan ett och två år. Här är korta ben en fördel, för då är du närmare alla roliga kottar och spralliga myror – och mossan är mjuk om du trillar. Skogsknytte är vår verksamhet för barn mellan tre och fyra år. Här får barnen fortsätta upptäcka och uppleva naturens variationsrika miljö, nu helst på nära håll.

Just nu har vi ingen aktiv Skogsknoppsgrupp och våra Skogsknyttegrupper är snart redo att bli Mullegrupper. Vi behöver därför fylla på med grupper för de yngsta barnen och för att göra det behöver vi fler ledare. 

Att vara ledare ger dig massor! Glädjerika upplevelser, kunskap och erfarenhet
blir din belöning. Genom Friluftsfrämjandets utbildningsorganisation
Friluftsakademin erbjuder vi en mängd olika ledarutbildningar inom friluftsliv
och äventyr. När du gått någon av dessa kan du komma igång med ditt
engagemang och leda egna grupper ut i naturen.

Vi vill gärna kunna erbjuda fler barn, och framförallt de allra yngsta, detta  inom vår lokalavdelning. Är du intresserad och vill veta mer får du gärna kontakta oss på storvreta@friluftsframjandet.se. Du är även vamt välkommen till vårt prova-på tillfälle med inriktning mot Skogsknopp/skogsknytte den 19 juni 2022. Där du kan komma med ditt barn och uppleva en träff och ställa frågor till några av våra aktiva ledare. Du hittar mer information och anmälan genom att söka under "Hitta äventyr" på Storvreta lokalavdelnings förstasida.