Logga in på Mina sidor
Glömt lösenord?
Bli Medlem

Bytesmarknad

Ta tillfället i akt att inför vintern skaffa bättre begagnad utrustning till barn och vuxna istället för att köpa helt nya saker.

Bytesmarknad i Järfälla 21/10 

Passa på att köpa bättre begagnad utrustning till barn och vuxna istället för helt nya saker så gör du både plånbok och miljön en tjänst. Samtidigt kan du sälja utrustning och tjäna en slant. Bytesmarknaden är öppen för alla - du behöver inte vara medlem i Friluftsfrämjandet för att sälja eller köpa utrustning. Vi tar emot skidor, skridskor, snowboards, pjäxor, hjälmar, vinterkläder och övrig vintersportutrustning.

Observera! Vi är en kontantfri marknad - Swish. Utbetalning av ersättning för sålda varor sker via Swish eller som utbetalning till konto.

Plats: Träffen i Viksjöskolan som ligger i Viksjö centrum i Järfälla.

Vi tar endast emot slalomskidor av carvingtyp eller senare modeller och CE-godkända hjälmar, samt tänk på att utrustning och kläder givetvis ska vara hela och rena.

Friluftsfrämjandet tar 20 % i kommission av försäljningspriset.

Medlemmar som stöttat lokalavdelningen genom att stå i vårt café i Rocksta under året får komma in 20 minuter innan öppning (om man inte valt förtur till skidskolan istället).

Vill du bli påmind?

Som medlem är det bästa sättet att bli påmind att markera "Bytesmarknad" som ditt intresse i din medlemsprofil. Glöm inte att uppdatera din mejladress. Om du ännu inte är medlem eller kanske vill bli extra påmind om bytesmarknaden i god tid så skicka ett mejl till vårt kansli.

Vägkarta till Viksjöskolan.

Beskrivning av hur det går till.