Sök på webbplatsen

Hitta lokalavdelning

Som medlem får du

  • Tillgång till Sveriges bredaste utbud av guidade friluftsaktiviteter
  • Stödjer vårt arbete med hela Sveriges friluftsliv, och mycket mer...
Bli medlem

Logga in

Bytesmarknad

Passa på och ta tillfället i akt inför vintern och skaffa bättre begagnad utrustning till barn och vuxna istället för att köpa helt nya saker.

Bytesmarknad i Järfälla lördag 10 november 2018

Passa på och ta tillfället i akt inför vintern och skaffa bättre begagnad utrustning till barn och vuxna istället för att köpa helt nya saker. Samtidigt kan du sälja utrustning och tjäna en slant. Bytesmarknaden är öppen för alla - du behöver inte vara medlem i Friluftsfrämjandet för att sälja eller köpa utrustning. Vi tar emot skidor, skridskor, snowboards, pjäxor, hjälmar, vinterkläder och övrig vintersportutrustning. Vi håller till Träffen i Viksjöskolan som ligger i Viksjö centrum i Järfälla.

Vi tar endast emot slalomskidor av carvingtyp och CE-godkända hjälmar, samt tänk på att utrustning och kläder givetvis ska vara hela och rena.

Friluftsfrämjandet tar 20 % i kommission av försäljningspriset.

Medlemmar som stött lokalavdelningen genom att stå i vårt café i Rocksta under året får komma in 20 minuter innan öppning (om man inte valt förtur till skidskolan istället).

Vill du bli påmind?

Som medlem är det bästa sättet att bli påmind att markera "Bytesmarknad" som ditt intresse i din medlemsprofil. Glöm inte att uppdatera din mejladress. Om du ännu inte är medlem eller kanske vill bli extra påmind om bytesmarknaden i god tid så skicka ett mejl till vårt kansli.

Vägkarta till Viksjöskolan.

Beskrivning av hur det går till.