Logga in på Mina sidor
Glömt lösenord?
Bli Medlem

Skogsknytte

Skogsknytte är skogsäventyr för tre- och fyraåringar.

Vi fikar, upptäcker naturen, leker och sjunger tillsammans. Mamma, pappa eller någon annan vuxen är med barnen i skogen. Vi träffas fem gånger under hösten och fem gånger under våren.

Vill du vara med när ditt barn smakar på ett harsyreblad för första gången? Klättrar på en trädstam? Luktar på en sten? Letar efter småkryp? Skogsknytte är ett skogsäventyr för tre-femåringar. Vi går tillsammans till en egen skogsglänta där vi fikar, upptäcker naturen, leker och sjunger tillsammans. Som förälder är du med hela tiden och det går också bra att någon annan vuxen är med. Vi träffasfem söndagar under våren och fem gånger under hösten.

Bredsand.

Plats: Naturreservatet vid Fageruddsåsen i Enköping Ta med matsäck, kläder efter väder och något att sitta på!

Cecilia Fogelström 0722-527407 cecilia.fogelstrom@friluftsframjandet.se

Örsundsbro,

Josefin Högström 0706-365365 hogstromjosefin@gmail.com

Lina Lindefors 0707-596160 lina.lindefors@hotmail.com

Jenny Burman Jansson 0735-901048 Burman_90@hotmail.com

Vi behöver fler ledare/hjälpledare i knyttegrupperna, om du är intresserad hör av dig till Cecilia Fogelström 0722-527407 cecilia.fogelstrom@friluftsframjandet.se

Anmälan görs via hemsidan friluftsframjandet.se/enkoping. Du måste logga in med barnens medlemsnummer och inloggning för att kunna anmäla barnet. Är barnet inte medlem så kan det bli det via Friluftsfrämjandets hemsida (klicka bli medlem)