Logga in på Mina sidor
Glömt lösenord?
Bli Medlem

Avbokningsregler

Ibland behöver man tyvärr avboka sin plats på ett äventyr. Vi har följande regler vid avbokning.

Att avbokningar förekommer är svårt att undvika. Vi har förståelse för att sena avbokningar är oundvikliga ibland. Vi ber er att hantera detta på ett respektfullt sätt gentemot såväl andra deltagare som vill vara med som står på kö och oss som arrangerar aktiviteter. 

För att avboka, behöver man avboka sin plats i själva äventyret. Har man rätt att få pengar tillbaka, enligt reglerna nedan, behöver man kontakta den ansvariga ledaren och ange bank och kontonummer, belopp, namn på deltagare och person som betalat för äventyret. 

Kvälls- och dagsaktiviteter

  • Om du bara inte dyker upp, eller avbokar samma dag, debiteras 100% av kostnaden.
  • Om du avbokar 1-5 dagar före äventyret, debiteras 50% av avgiften samt eventuella  fasta kostnader som ej är avbokningsbara.
  • Om du avbokar minst 6 dagar före äventyret, debiteras ingen avgift förutom eventuella  fasta kostnader som ej är avbokningsbara.

Äventyr på helger och längre äventyr

  • Om du bara inte dyker upp, eller avbokar 1-5  dagar innan äventyret, debiteras 100% av kostnaden.
  • Om du avbokar 6-14 dagar före äventyret, debiteras 50% av avgiften samt eventuella  fasta kostnader som ej är avbokningsbara.
  • Om du avbokar minst 14 dagar före äventyret, debiteras inget förutom eventuella  fasta kostnader som ej är avbokningsbara.

Om du blir sjuk

Vid sjukdom och mot uppvisande av läkarintyg kan 90% av avgiften, förutom eventuella fasta kostnader som ej är avbokningsbara, betalas tillbaka. Detta under förutsättning att ansvarig ledare informerats om sjukdomen innan äventyrets start samt att läkarintyg uppvisats.