Logga in på Mina sidor
Glömt lösenord?
Bli Medlem

Regionstämma 2024

2024-01-31

Lördagen den 13 april kommer region Mälardalen att hålla regionstämma på Tollare folkhögskola i Nacka.

Vi startar med fika och sedan börjar årsmötesförhandlingarna. Efter lunch kommer vi att få en kortare information från riksorganisationen och efter det ha ett pass: ”112 – vad händer när jag ringer?” Vi kommer också att prata om Friluftsfrämjandets krisnummer, incidentrapporter, ansvar och försäkringar samt ta upp några incidenter och prata kring dem.

Som deltagare och ombud på regionstämman företräder du din lokalavdelning. Din lokalavdelning behöver därför besluta om vilka medlemmar som ska representera lokalavdelningen på regionstämman. 

Du eller de ombud som representerar lokalavdelningen är viktiga! Försök fylla alla era ombudsplatser.

Om du har blivit utsedd till lokalavdelningens ombud behöver du anmäla dig via Äventyrshanteraren, Region Mälardalen Regionstämman 2024. Senast den 31 mars behöver vi din anmälan.

Motioner
Om du har förslag till ärende som du vill ska behandlas vid regionstämman behöver regionstyrelsen få det senast tre veckor före stämman, d.v.s. senast den 22 mars. Lokalavdelningar och enskilda medlemmar i någon av regionens lokalavdelningar har möjlighet att skicka in förslag/motioner till regionstämman. Motion från enskild medlem skickas in genom medlemmens lokalavdelning och med LAs utlåtande till regionkontoret. Tips på hur du skriver en motion.

 

Här samlar vi dokument inför regionstämman 2024