Logga in på Mina sidor
Glömt lösenord?
Bli Medlem

Långfärdsskridsko nära dig

När din lokalavdelning inte själva har långfärdsskridsko i programmet samarbetar de ofta med andra lokalavdelningar i närområdet.

Många av lokalavdelningar inom Friluftsfrämjandet har bara ett fåtal entusiaster som själva åker långfärdsskridsko. Kanske finns det inte några formellt ledarledda turer, men ändå en grupp medlemmar som tillsammans ger sig ut på isarna. Ibland kan dessa små grupper vara starten på att bygga nya verksamheter med utbildade ledare och utlysta turer. Kontakta din lokalavdelning och fråga om de känner till någon sådan grupp.

Det är också mycket vanligt att lokalavdelningarna samarbetar kring långfärdsskridsko och då kanske uppträder med ett helt annat namn på verksamheten än vad du förväntade dig. Hittar du inget in ditt närområde, ring eller skriv till din lokalavdelning och fråga.

Det absolut enklaste sättet att få kontakt är att du loggar in på Mina sidor på Friluftsfrämjandets hemsida och i din profil anger "Långfärdsskridsko" som intresseområde. Då kan du räkna med att du kommer att få inbjudningar till såväl turer som kurser för såväl erfarna åkare som för rena nybörjare.

Annons

Hitta skridskoäventyr

Visar 0 av 0 äventyr Hittar du inte det du söker? Gör en avancerad sökning