Logga in på Mina sidor
Glömt lösenord?
Bli Medlem

Välkommen till lokalavdelning Järfälla

HÄNG MED OSS UT! 
Som lokalavdelning erbjuder vi härliga naturupplevelser genom en mängd små och stora friluftsäventyr! Allt från barnverksamheten Skogsmulle och skogens värld till turer bland skog, vatten och fjäll. Våra aktiviteter leds alltid av utbildade ledare som gör turerna säkra, njutbara, spännande och utvecklande.
Det spelar ingen roll om du är nybörjare eller inbiten fantast – vi har grupper för både nybörjare såväl som utmaningar för de riktigt äventyrliga. Oavsett så  erbjuds gemenskap och härligt sällskap. 
Vilka grenar vi i Järfälla arrangerar aktiviteter i hittar du under VÅR VERKSAMHET. Här hittar ni även våra kölistor till Knopp-Mulle om grupperna är fulla. Har du kanske drömt om att bli friluftsledare? Då har du kommit rätt. Mer information hittar du under LEDARE. Välkommen att kontakta oss. 
FRITIDSCHECKEN: Du som är mellan 7 och 17 år och bosatt i Järfälla kommun kan ansöka om att använda din Fritidscheck. OBS! i år endast du som ska delta i Skridskoskolan. Anvisningar kommer att finnas under respektive Skridskoskolegrupp.
LÅT ÄVENTYRET BÖRJA!

Kommande aktiviteter

Visar 0 av 0 äventyr Hittar du inte det du söker? Gör en avancerad sökning

Pågående Aktiviteter

Visar 0 av 0 äventyr Hittar du inte det du söker? Gör en avancerad sökning

Följ JÄRFÄLLA på sociala medier