Sök på webbplatsen

Hitta lokalavdelning

Som medlem får du

  • Tillgång till Sveriges bredaste utbud av guidade friluftsaktiviteter
  • Stödjer vårt arbete med hela Sveriges friluftsliv, och mycket mer...
Bli medlem

Logga in

Idre Fjäll

Just nu finns inget medlemserbjudande från Idre Fjäll till Friluftsfrämjandets grupper, ledare och medlemmar.

Just nu finns inget medlemserbjudande från Idre Fjäll till Friluftsfrämjandets grupper, ledare och medlemmar.

För att tillgängliggöra friluftslivet till så många som möjligt ser Friluftsfrämjandet ett behov att knyta starka relationer med destinationer som kan erbjuda konkurrenskraftiga förmåner till medlemmar och ledare. Förhandlingen mellan Friluftsfrämjandet och Idre Fjäll gällande medlemsrabatter pausas.

Friluftsfrämjandet väljer istället att bredda diskussionen och undersöka möjligheten till samarbete med flera destinationer för att kunna tillgodose organisationens intressen, både sommar som vinter.

Parallellt med detta inleds ett arbete med att se över våra nationella arrangemang (Ledarveckorna) samt platser för våra utbildningar. Detta arbete kommer att genomföras av en arbetsgrupp från riksorganisationen och våra regioner, och kommer att inkludera insamling av önskemål och behov från organisationen, med särskilt fokus på våra ledare, lokalavdelningar, utbildningsteam och regioner.

Friluftsfrämjandets representation i Idre Fjälls styrelse påverkas inte av den pausade förhandlingen. Har du tankar om vilken eller vilka anläggningar, sommar och/eller vinter, som är intressanta för Friluftsfrämjandet är du välkommen att kontakta oss på medlem@friluftsframjandet.se.

Ta del av det roliga

Nyfiken på oss? Följ gärna med någon av våra 7000 ledare ut i naturen – för upplevelser, glädje och gemenskap.

Varmt välkommen att bli medlem!

Låt äventyret börja.

Bli medlem