Logga in på Mina sidor
Glömt lösenord?
Bli Medlem

Melker - köp kajak och få flytväst på köpet

Som medlem i Friluftsfrämjandet får du flytvästen Baltic X4 by Melker med på köpet (värde 1290 kr) vid beställning av din nya Melkerkajak, modell 2022.

Melker of Sweden grundades 2015 av den lokala serie-entrepenören, innovatören och designern Pelle Stafshede, med det kaxiga målet att helt och hållet förändra industrin inom Outdoor Hardware.

Melkers strävan är att hitta ett samspel där miljö och etik är lika viktigt som ekonomi – det gör det möjligt att göra skillnad på riktigt.

Melker ser innovation, design och R&D som långsiktiga investeringar för företaget, men också för kommande generationer, naturen och friluftslivet. Målet är att skapa de bästa produkterna för såväl användaren som för planeten.

Få flytväst på köpet

Som medlem i Friluftsfrämjandet får du just nu Baltic X4 by Melker med på köpet (värde 1290 kr) vid beställning av din nya Melkerkajak. Erbjudandet gäller 2022 års kajakmodeller.

Baltic X4 by Melker är en flytväst för kajak och ett unikt samarbete mellan Baltic och några av Sveriges ledande kajakexperter på Melker of Sweden.

Flytvästen har tre justeringspunkter, två i sidopartierna och en i axelpartiet. Här finns en särskild ficka för mjuk vattenflaska på ryggen, en ficka med dragkedja på flytvästens framsida och en öppen ficka med elastic loop för nycklar eller annat. Här finns också livsviktiga reflexer på framsida och rygg.

Baltic X4 by Melker 660 x 330.jpg

Så beställer du

  1. Gå till flytvästen Baltic X4 by Melker, välj önskad storlek och lägg till i kundvagnen.
  2. Se årets kajakmodeller på Melkers webbplats och lägg till önskad kajak i kundvagnen.
  3. Ange rabattkoden i kassan för att ta del av erbjudandet.
Villkor: Gäller endast kajaker modell 2022 som köps via www.melkerofsweden.se. Kan inte kombineras med andra erbjudanden. Kontakta Melker of Sweden vid frågor om erbjudandet.