Logga in på Mina sidor
Glömt lösenord?
Bli Medlem

Dags att uppgradera till familjemedlemskap?

2016-10-05

Varför inte omvandla ditt befintliga medlemskap till ett medlemskap för hela familjen? Då får både barn och vuxna tillgång till hela Friluftsfrämjandets utbud av aktiviteter och medlemsförmåner. Det tar bara 2-3 min och sen är det bara att låta äventyret börja...

Familjemedlemskap innebär att hela familjen blir medlemmar till ett och samma pris. För endast 530 kr om året så får ni tillgång till en massa aktiviteter och medlemsförmåner. Tillsammans bidrar ni också till att göra skillnad för friluftslivet. Familjemedlemskap gäller för de familjemedlemmar som är skrivna på samma adress. 

Som familj får ni tillgång till fler medlemsförmåner

När hela familjen blir medlemmar får ni tillgång till fina medlemserbjudanden. Till exempel rabatt hos SJ, Idre fjäll och många många fler. Med ett familjemedlemskap får ni också magasin Friluftsliv direkt i brevlådan fyra gånger under året som är sprängfullt med inspiration, tester av de senaste friluftsprylarna och tips på resmål. 

Bidrar även till att bevara allemansrätten

Dessutom bidrar hela familjen till bevarandet och stärka allemansrätten och vårt arbete för det fria friluftslivet.

Inte medlem? 

Inte medlem ännu men vill bli? Klicka då på "Bli medlem" och registrera dig och din familj. 

 

Hela familjen i ett medlemskap

Omvandla ditt barns medlemskap till ett medlemskap för hela familjen. Då får ni tillgång till hela Friluftsfrämjandets utbud av aktiviteter och medlemsförmåner. Dessutom får ni också magasin Friluftsliv direkt i brevlådan fyra gånger om året. Uppgradera här!

Ta del av det roliga

Nyfiken på oss? Följ gärna med någon av våra 7000 ledare ut i naturen – för upplevelser, glädje och gemenskap.

Varmt välkommen att bli medlem!

Låt äventyret börja.

Bli medlem

Dina förmåner som medlem

Som medlem kan du ta del av attraktiva medlemserbjudanden som möjliggör att du har bra grejor när du ska ut. Och att du bor bra, till ett schysst pris, när du kommer in. Bra rabatt för ditt friluftsliv kort och gott.

Se erbjudanden