Logga in på Mina sidor
Glömt lösenord?
Bli Medlem

Lokalavdelning Trollhättan

Vill du bli en del av vår lokalförening. Vi har tipspromenader, Valborgsmässofirande, Mulles Minilopp och andra aktiviteter och vi vistas gärna i skogens värld. Vi har vårt föreningshus som ligger vackert vid Öresjö. Därifrån utgår de flesta av våra aktiviteter. Välkommen att kontakta oss om du vill bidra till föreningen med att delta som funktionär vid något av eventen. Ett par extra händer är alltid välkomna.

På gång

Nu är det höst och siktet är inställt på Höstmarknad och Halloween. Du som har möjlighet att hjälpa till vi våra aktiviteter hör av er. All hjälp från att servera till att exempelvis agera vid Halloween är mycket välkommet. Hoppas vi ses i höst.

Höstmarknad 1 oktober

Mulles minilopp inställt

Tyvärr måsta vi meddela att Mulles minilopp pausas i år pga. brist på ledare och funktionärer. Vi planerar för fullt Halloween 29/9 söndagen före höstlovet. Vi söker alltid personer som kan ställa upp och hjälpa till så hör av er till oss om du du kan delat.

Program del 1

Program del 2

Viltskogens 15% rabatt

Du som medlem i Friluftsfrämjandet Trollhättan har nu 15% rabatt på ordinarie pris på Viltskogens.se i Vänersborg. (Detta kan ej kombineras med andra rabatterade priser, beställningsvaror eller presentkort.) Allt du behöver är ditt medlemskort som du hittar på min sidor här på Friluftsfrämjandet. Besök butiken så hjälper de dig. viltskogens.se

Följ oss på INSTAGRAM

Vi har nu ett instagramkonto. Följ oss gärna. @FriluftsfrämjandetTrollhättan

Länk till instagram

Vår facebooksida

Här kan du följa vad som händer i Friluftsfrämjandet Trollhättan Öresjö.

Länk till FB

Hitta ditt äventyr

Visar 0 av 0 äventyr Hittar du inte det du söker? Gör en avancerad sökning

Uthyrning av stuga

Vi förhåller oss till rådande rekommendationer men ni är välkomna att kontakta oss om att hyra stugan för kalas, dop, möten eller andra tillställningar. Se detaljer under fliken "Hyra lokaler - Öresjö".

medlemskap

Engagera dig

Friluftsfrämjandet behöver dig som medlem, ledare och aktiv inom organisationen för att verksamheten ska fungera. Läs vidare och om du finner något i vår verksamhet som tilltalar dig är du mycket välkommen att engagera dig. Se vidare i länk eller hör med oss på Trollhättans lokalavdelning om du har idéer själv om vad du vill göra.

Engagera dig

Varför vara medlem

Förutom att du kan delta i föreningsverksamhet i hela landet och ta del av våra rabatter stödjer du via ditt medlemskap även vårt arbete med att värna allemansrätten. Friluftsfrämjandet arbetar för att våra strövområden, både närnatur och storskogar, även i framtiden ska vara tillgängliga för alla. Titta närmare på vad medlemska innebär i länken

Medlemskap & Avgifter

Medlemsuppgifter

Har du som medlem flyttat, byt telefonnummer eller e-postadress ber vi dig att ändra uppgifterna så de är aktuella och du får vår information.

Ändrade medelmsuppgifter

Hitta ditt äventyr

I en liten lokalavdelning som Trollhättan kan utbudet av äventyr te sig litet men då har en organisation som Friluftsfrämjandet ett fantastiskt upplägg. Du som medlem i en lokalavdelning kan söka ditt äventyr var som helst i vårt avlånga land. Detta gör att du kan vara engagerad på hemma plan med närheten till organisationen och stödet från den lokala avdelningen samtidigt som du kan söka nya äventyr på närliggande såväl som långväga platser med ett stort och varierat utbud av aktiviteter för gamla som unga, nybörjare som vana, aktiva på vintern och på sommaren eller stora som unga i en salig blandning där mötet mellan människor är minst lika inspirerande som aktiviteten. Gå in och sök bland Friluftsfrämjandets aktiviteter, utbildningar och fortbildningar här.

Mitt äventyr väntar här...

Interaktiva utbildning i Friluftsfrämjandets värdegrund

Våra värdeord och värdegrund ska genomsyra allt vi gör. Värdeorden hjälper oss att fatta dagliga beslut och hur vi vill upplevas av våra medlemmar och vår omvärld. Som medlem kan du gå vår interaktiva värdegrundsutbildning och lär dig mer! GÅ UTBILDNINGEN NU för att du vill veta mer eller för att det är första steget att bli ledare inom vår förening.

GÅ UTBILDNINGEN!

Höstprogrammet

Friluftsgården Munkebo öresjö

Friluftsgården Munkebo Öresjö

46191 TROLLHÄTTAN

e-postadress: trollhattan@friluftsframjandet.se