Sök på webbplatsen

Hitta lokalavdelning

Som medlem får du

  • Tillgång till Sveriges bredaste utbud av guidade friluftsaktiviteter
  • Stödjer vårt arbete med hela Sveriges friluftsliv, och mycket mer...
Bli medlem

Logga in

Välkommen till lokalavdelning Trollhättan

Häng med oss ut! Som lokalavdelning erbjuder vi härliga naturupplevelser genom små och stora friluftsäventyr! Vi har tipspromenader, Valborgsmässofirande, Mulles Minilopp och vi vistas gärna i skogens värld. Trollhättans lokalavdelning har ett föreningshus som ligger vackert vid Öresjö. Därifrån utgår de flesta av våra aktiviteter. PS Du har kanske funderat på att bli friluftsledare? Då har du kommit rätt! Välkommen att kontakta oss så hjälper vi dig!

På gång

Nu är det dags för vårmarknad den 19 maj. Välkomna!

Vårmarknad 19 maj med tipspromenad

Mellan kl 10.00-13.00 arrangerar Friluftsfrämjandet en vårmarknad på vår gård vid Öresjö. Här kommer att finnas lokalt producerade produkter som honung, inläggningar, plantor, hantverk, grillkol, ved och mycket, mycket mer. Startkort till tipspromenaden säljs mellan kl 10.00 och 12.00 Serveringen med nygräddade våfflor är naturligtvis öppen. Välkomna !!

Smått och gott

Hoppas ni fått njuta av både snö, skidor eller annat friluftsliv som hör vintern till nu när det ser ut som våren är på väg. Flyttfåglar som  återvänder, insekter som vaknar och alla som vänder näsan mot solen och njuter av att ta av sig den tjocka vinterjackan är alla tecken på att våren närmar sig. Snart drar Tipspromenader och serveringen igång igen i Öresjö. Vi har en föreläsning den 15 april, Valborg hoppas vi inte blir så blöt som i fjol. Välkommen att delta i någon av våra aktiviteter.

Tipspromenader

Vårens tipspromenader drar igång i maj. Söndagar 5, 12, 19 maj med start 10:00-12:00 vid vår stuga vid Öresjö. Serveringen är öppen. Även tisdagen 30 april men då är det annan tid. se närmare under information om Valborgsmässofirande när det kommer.

Valborgsmässofirande med brasa vid Öresjö 30 april

Årets Valborgsmässofirande var en lyckad tillställning men många av er som kom och såg vår Valborgsmässoeld. Vi var tacksamma att vinden var svag annars hade vi inte vågat tända brasan i år. Men allt gick bra med goda förberedelser. Tack till alla som deltog.

Hitta ditt äventyr

Visar 0 av 0 äventyr Hittar du inte det du söker? Gör en avancerad sökning.

Varför vara medlem

Förutom att du kan delta i föreningsverksamhet i hela landet och ta del av våra rabatter stödjer du via ditt medlemskap även vårt arbete med att värna allemansrätten. Friluftsfrämjandet arbetar för att våra strövområden, både närnatur och storskogar, även i framtiden ska vara tillgängliga för alla. Titta närmare på vad medlemska innebär i länken

Medlemskap & Avgifter

Vill du bli ledare?

Vi söker ledare till nästa år inom allt som hör friluftsfrämjandet till. Har du funderingar på att leda barngrupper, motionsgrupper eller andra aktiviteter hör gärna av dig till oss på friluftsfrämjandet Trollhättan.

Hitta ditt äventyr

I en liten lokalavdelning som Trollhättan kan utbudet av äventyr te sig litet men då har en organisation som Friluftsfrämjandet ett fantastiskt upplägg. Du som medlem i en lokalavdelning kan söka ditt äventyr var som helst i vårt avlånga land. Detta gör att du kan vara engagerad på hemma plan med närheten till organisationen och stödet från den lokala avdelningen samtidigt som du kan söka nya äventyr på närliggande såväl som långväga platser med ett stort och varierat utbud av aktiviteter för gamla som unga, nybörjare som vana, aktiva på vintern och på sommaren eller stora som unga i en salig blandning där mötet mellan människor är minst lika inspirerande som aktiviteten. Gå in och sök bland Friluftsfrämjandets aktiviteter, utbildningar och fortbildningar här.

Mitt äventyr väntar här...

Interaktiva utbildning i Friluftsfrämjandets värdegrund

Våra värdeord och värdegrund ska genomsyra allt vi gör. Värdeorden hjälper oss att fatta dagliga beslut och hur vi vill upplevas av våra medlemmar och vår omvärld. Som medlem kan du gå vår interaktiva värdegrundsutbildning och lär dig mer! GÅ UTBILDNINGEN NU för att du vill veta mer eller för att det är första steget att bli ledare inom vår förening.

GÅ UTBILDNINGEN!

Engagera dig

Friluftsfrämjandet behöver dig som medlem, ledare och aktiv inom organisationen för att verksamheten ska fungera. Läs vidare och om du finner något i vår verksamhet som tilltalar dig är du mycket välkommen att engagera dig. Se vidare i länk eller hör med oss på Trollhättans lokalavdelning om du har idéer själv om vad du vill göra.

Engagera dig

medlemskap

Medlemsuppgifter

Har du som medlem flyttat, byt telefonnummer eller e-postadress ber vi dig att ändra uppgifterna så de är aktuella och du får vår information.

Ändrade medelmsuppgifter
stig 2007.jpg

Friluftsgården Munkebo öresjö

46191 TROLLHÄTTAN