Logga in på Mina sidor
Glömt lösenord?
Bli Medlem

Lokalavdelning Trollhättan

Häng med oss ut! Som lokalavdelning erbjuder vi härliga naturupplevelser genom små och stora friluftsäventyr! Vi har tipspromenader, Valborgsmässofirande, Mulles Minilopp och andra aktiviteter och vi vistas gärna i skogens värld. Trollhättans lokalavdelning har ett föreningshus som ligger vackert vid Öresjö. Därifrån utgår de flesta av våra aktiviteter. PS Du har kanske funderat på att bli friluftsledare? Då har du kommit rätt! Välkommen att kontakta oss så hjälper vi dig!

På gång

Vad roligt att du besöker Friluftsfrämjandet Trollhättans hemsida. Här kan ni se något av det som händer i föreningen och du är alltid välkomna ut i spåret vid Öresjö eller njuta av vår underbara natur där du är.

Årsmöte 14 mars, kl 18.00

Som medlem är du välkommen på Årsmöte 14 mars, klockan 18.00. Ingen anmälan krävs men för er som meddelar att ni kommer via mejl eller facebook bjuder vi på kaffe och smörgås. Välkomna till Friluftsgården vid Öresjö.

Viltskogens 15% rabatt

Du som medlem i Friluftsfrämjandet Trollhättan har nu 15% rabatt på ordinarie pris på Viltskogens.se i Vänersborg. (Detta kan ej kombineras med andra rabatterade priser, beställningsvaror eller presentkort.) Allt du behöver är ditt medlemskort som du hittar på min sidor här på Friluftsfrämjandet. Besök butiken så hjälper de dig. viltskogens.se

Höstens program

Vinterbad?

Är vinterbad något för du funderat på? Titta närmare på länken till youtube om det är något för dig och eventuellt för vår förrning till hösten.

Youtube - Vinterbad

Följ oss på INSTAGRAM

Vi har nu ett instagramkonto. Följ oss gärna. @FriluftsfrämjandetTrollhättan

Länk till instagram

Vår facebooksida

Här kan du följa vad som händer i Friluftsfrämjandet Trollhättan Öresjö.

Länk till FB

Hitta ditt äventyr

Visar 0 av 0 äventyr Hittar du inte det du söker? Gör en avancerad sökning

Uthyrning av stuga

Vi förhåller oss till rådande rekommendationer men ni är välkomna att kontakta oss om att hyra stugan för kalas, dop, möten eller andra tillställningar. Se detaljer under fliken "Hyra lokaler - Öresjö".

medlemskap

Engagera dig

Friluftsfrämjandet behöver dig som medlem, ledare och aktiv inom organisationen för att verksamheten ska fungera. Läs vidare och om du finner något i vår verksamhet som tilltalar dig är du mycket välkommen att engagera dig. Se vidare i länk eller hör med oss på Trollhättans lokalavdelning om du har idéer själv om vad du vill göra.

Engagera dig

Varför vara medlem

Förutom att du kan delta i föreningsverksamhet i hela landet och ta del av våra rabatter stödjer du via ditt medlemskap även vårt arbete med att värna allemansrätten. Friluftsfrämjandet arbetar för att våra strövområden, både närnatur och storskogar, även i framtiden ska vara tillgängliga för alla. Titta närmare på vad medlemska innebär i länken

Medlemskap & Avgifter

Medlemsuppgifter

Har du som medlem flyttat, byt telefonnummer eller e-postadress ber vi dig att ändra uppgifterna så de är aktuella och du får vår information.

Ändrade medelmsuppgifter

Hitta ditt äventyr

I en liten lokalavdelning som Trollhättan kan utbudet av äventyr te sig litet men då har en organisation som Friluftsfrämjandet ett fantastiskt upplägg. Du som medlem i en lokalavdelning kan söka ditt äventyr var som helst i vårt avlånga land. Detta gör att du kan vara engagerad på hemma plan med närheten till organisationen och stödet från den lokala avdelningen samtidigt som du kan söka nya äventyr på närliggande såväl som långväga platser med ett stort och varierat utbud av aktiviteter för gamla som unga, nybörjare som vana, aktiva på vintern och på sommaren eller stora som unga i en salig blandning där mötet mellan människor är minst lika inspirerande som aktiviteten. Gå in och sök bland Friluftsfrämjandets aktiviteter, utbildningar och fortbildningar här.

Mitt äventyr väntar här...

Interaktiva utbildning i Friluftsfrämjandets värdegrund

Våra värdeord och värdegrund ska genomsyra allt vi gör. Värdeorden hjälper oss att fatta dagliga beslut och hur vi vill upplevas av våra medlemmar och vår omvärld. Som medlem kan du gå vår interaktiva värdegrundsutbildning och lär dig mer! GÅ UTBILDNINGEN NU för att du vill veta mer eller för att det är första steget att bli ledare inom vår förening.

GÅ UTBILDNINGEN!

Friluftsgården Munkebo öresjö

Friluftsgården Munkebo Öresjö

46191 TROLLHÄTTAN

e-postadress: trollhattan@friluftsframjandet.se