Sök på webbplatsen

Hitta lokalavdelning

Som medlem får du

  • Tillgång till Sveriges bredaste utbud av guidade friluftsaktiviteter
  • Stödjer vårt arbete med hela Sveriges friluftsliv, och mycket mer...
Bli medlem

Logga in

Välkommen till lokalavdelning Trollhättan

Häng med oss ut! Som lokalavdelning erbjuder vi härliga naturupplevelser genom små och stora friluftsäventyr! Vi har tipspromenader, Valborgsmässofirande, Mulles Minilopp och vi vistas gärna i skogens värld. Trollhättans lokalavdelning har ett föreningshus som ligger vackert vid Öresjö. Därifrån utgår de flesta av våra aktiviteter. PS Du har kanske funderat på att bli friluftsledare? Då har du kommit rätt! Välkommen att kontakta oss så hjälper vi dig!

På gång

En varm maj och just idag kommer det välbehövligt regn men det spås fortsatt sol. Våren har rullat på med tipspromenader, Valborg och vårmarknad. Många har besökt vår servering och deltagit i våra aktiviteter. Vi är mycket glada för detta och för alla som besöker våra spår. Vi har Torpvandring som planeras och håll utkik här eller på vår facebooksida "Friluftsfrämjandet Trollhättan Öresjö" när det blir av.  Vi söker efter personer som har ett natur och friluftsintresse och som vill dela den med andra. Friluftsfrämjandet har många aktiviteter att erbjuda men vi behöver ledare. Har du några av följande intressen: Klättring, Motion, Cykel, Allemansrätt, Stavgång, Parkour, Svampplockning eller något annat som hör friluftsfrämjandet till. Hör gärna av er så kan vi hjälpas åt att utforma och utveckla vår lokalavdelning. Maila oss på trollhattan(at)friluftsframjandet.se.

Torpvandring 2018

Här kommer vi publicera när datum för Torpvandring är bestämd. Bilden är hämtad från Innovatums öppna arkiv och förställer torpet Backen i Kv. Valkyrian (söder om Torsbergsgatan 100) i maj 1973. Fotograf Erik Björnänger.

Vårens Tipspromenader

Nu har vi gjort vårens tipspromenader med nästan 140 vuxna och över 30 barn svar har lämnats in söndagar 22 april, 6 och 20 maj vid Friluftsgården, Öresjö. Måndag 30 april då några få tappra själar trotsade regnet. Tack för ert deltagande och hoppas vi ses igen till hösten.

Hitta ditt äventyr

I en liten lokalavdelning som Trollhättan kan utbudet av äventyr te sig litet men då har en organisation som Friluftsfrämjandet ett fantastiskt upplägg. Du som medlem i en lokalavdelning kan söka ditt äventyr var som helst i vårt avlånga land. Detta gör att du kan vara engagerad på hemma plan med närheten till organisationen och stödet från den lokala avdelningen samtidigt som du kan söka nya äventyr på närliggande såväl som långväga platser med ett stort och varierat utbud av aktiviteter för gamla som unga, nybörjare som vana, aktiva på vintern och på sommaren eller stora som unga i en salig blandning där mötet mellan människor är minst lika inspirerande som aktiviteten. Gå in och sök bland Friluftsfrämjandets aktiviteter, utbildningar och fortbildningar här.

Mitt äventyr väntar här...

Hitta ditt äventyr

Visar 0 av 0 äventyr Hittar du inte det du söker? Gör en avancerad sökning.

medlemskap

Interaktiva utbildning i Friluftsfrämjandets värdegrund

Våra värdeord och värdegrund ska genomsyra allt vi gör. Värdeorden hjälper oss att fatta dagliga beslut och hur vi vill upplevas av våra medlemmar och vår omvärld. Som medlem kan du gå vår interaktiva värdegrundsutbildning och lär dig mer! GÅ UTBILDNINGEN NU för att du vill veta mer eller för att det är första steget att bli ledare inom vår förening.

GÅ UTBILDNINGEN!

Engagera dig

Friluftsfrämjandet behöver dig som medlem, ledare och aktiv inom organisationen för att verksamheten ska fungera. Läs vidare och om du finner något i vår verksamhet som tilltalar dig är du mycket välkommen att engagera dig. Se vidare i länk eller hör med oss på Trollhättans lokalavdelning om du har idéer själv om vad du vill göra.

Engagera dig

Medlemsuppgifter

Har du som medlem flyttat, byt telefonnummer eller e-postadress ber vi dig att ändra uppgifterna så de är aktuella och du får vår information.

Ändrade medelmsuppgifter
stig 2007.jpg

Friluftsgården Munkebo öresjö

46191 TROLLHÄTTAN