Logga in på Mina sidor
Glömt lösenord?
Bli Medlem

Lokalavdelning Trollhättan

Vår lokalförening står i år 2024 för en omvandling då vi nu lämnar våra lokaler i Öresjö. Detta innebär att vi vill lägga fokus på aktiviteter som Valborgsmässofirande, Halloween, Mulles Minilopp och andra hitta nya eller andra aktiviteter.  Har du idéer om vad vi ska hitta på får du gärna kontakt oss. Vi skulle vilja inspirera till att vistas i skog och mark på fler platser i kommunen och hitta nya områden att utforska. Välkommen att vara en del av vår förening.

Valborgsmässofirande

Vi firar som vanligt Valborg i Öresjö sp ni är välkomna på detta den 30 april med start 19.00 och elden tänds vid 21.00. Parkera vid badplatserna och friluftsgården. Välkomna.

På gång

Det är med sorg i hjärtat som Friluftsfrämjandet Trollhättan har beslutat att lämna friluftsgården i Munkebo sista mars 2024. Gården är sedan decennier förknippad med Friluftsfrämjandet men tyvärr har vi inte de ekonomiska förutsättningarna att vara kvar. Föreningen Friluftsfrämjandet Trollhättan kommer att fortsätta med aktiviteter där vi hoppas kunna finnas på fler platser i kommunen. Följ med oss i en nystart i vår förening.

Viltskogens 15% rabatt

Du som medlem i Friluftsfrämjandet Trollhättan har nu 15% rabatt på ordinarie pris på Viltskogens.se i Vänersborg. (Detta kan ej kombineras med andra rabatterade priser, beställningsvaror eller presentkort.) Allt du behöver är ditt medlemskort som du hittar på min sidor här på Friluftsfrämjandet. Besök butiken så hjälper de dig. viltskogens.se

Följ oss på INSTAGRAM

Vi har nu ett instagramkonto. Följ oss gärna. @FriluftsfrämjandetTrollhättan

Länk till instagram

Vår facebooksida

Här kan du följa vad som händer i Friluftsfrämjandet Trollhättan Öresjö.

Länk till FB

Hitta ditt äventyr

Visar 0 av 0 äventyr Hittar du inte det du söker? Gör en avancerad sökning

medlemskap

Engagera dig

Friluftsfrämjandet behöver dig som medlem, ledare och aktiv inom organisationen för att verksamheten ska fungera. Läs vidare och om du finner något i vår verksamhet som tilltalar dig är du mycket välkommen att engagera dig. Se vidare i länk eller hör med oss på Trollhättans lokalavdelning om du har idéer själv om vad du vill göra.

Engagera dig

Varför vara medlem

Förutom att du kan delta i föreningsverksamhet i hela landet och ta del av våra rabatter stödjer du via ditt medlemskap även vårt arbete med att värna allemansrätten. Friluftsfrämjandet arbetar för att våra strövområden, både närnatur och storskogar, även i framtiden ska vara tillgängliga för alla. Titta närmare på vad medlemska innebär i länken

Medlemskap & Avgifter

Medlemsuppgifter

Har du som medlem flyttat, byt telefonnummer eller e-postadress ber vi dig att ändra uppgifterna så de är aktuella och du får vår information.

Ändrade medelmsuppgifter

Hitta ditt äventyr

I en liten lokalavdelning som Trollhättan kan utbudet av äventyr te sig litet men då har en organisation som Friluftsfrämjandet ett fantastiskt upplägg. Du som medlem i en lokalavdelning kan söka ditt äventyr var som helst i vårt avlånga land. Detta gör att du kan vara engagerad på hemma plan med närheten till organisationen och stödet från den lokala avdelningen samtidigt som du kan söka nya äventyr på närliggande såväl som långväga platser med ett stort och varierat utbud av aktiviteter för gamla som unga, nybörjare som vana, aktiva på vintern och på sommaren eller stora som unga i en salig blandning där mötet mellan människor är minst lika inspirerande som aktiviteten. Gå in och sök bland Friluftsfrämjandets aktiviteter, utbildningar och fortbildningar här.

Mitt äventyr väntar här...

Interaktiva utbildning i Friluftsfrämjandets värdegrund

Våra värdeord och värdegrund ska genomsyra allt vi gör. Värdeorden hjälper oss att fatta dagliga beslut och hur vi vill upplevas av våra medlemmar och vår omvärld. Som medlem kan du gå vår interaktiva värdegrundsutbildning och lär dig mer! GÅ UTBILDNINGEN NU för att du vill veta mer eller för att det är första steget att bli ledare inom vår förening.

GÅ UTBILDNINGEN!

Friluftsgården Munkebo öresjö

Friluftsfrämjandet Trollhättan

e-postadress: trollhattan@friluftsframjandet.se 

Facebook: https://www.facebook.com/friluftsframjandetoresjo