Logga in på Mina sidor
Glömt lösenord?
Bli Medlem

Aktuellt

Sommaraktivitet


Cykel- och Vandringsorientering i och omkring Skärhamn
med Friluftsfrämjandet på Tjörn 2022


Välkommen till Friluftsfrämjandet Tjörns cykel och vandrings orientering i och kring Skärhamn för alla sommarlediga.
Det finns 15 kontrollpunkter markerade på kartan och er uppgift blir att ta sig till alla kontrollpunkterna och där fundera ut vilket av de femton bilderna som är fotade på vilken plats.
När ni har hittat rätt bild så skriver ni ner kontrollpunktens nummer. När ni är klara med att para ihop bilder och kontrollpunkter så är det först då ni får lov att öppna PDF:n ”Facit” för att se hur ni har lyckats.
Tycker ni att det här var roligt så ta med resten av familjen på Friluftsfrämjandets stora cykelorientering (1/5–30/9) med 48 kontrollpunkter över hela Tjörn. Kartpaket finns att köpa för 100 kr på ICA Nära i Höviksnäs och på Tjörns medborgarkontor i Skärhamn.
Har ni några funderingar så skicka ett mejl till fam.torneus@telia.com

Ha en härlig vandring/cykeltur!


Karta/Bilder

Facit

Friluftsfrämjandet Tjörn
Håkan Torneus

 

 

Hjälpa till?

Om du kan tänka dig att hjälpa till med att hålla stugan öppen genom att koka kaffe någon söndag under vintern/våren, så är vi tacksamma. Alla nya och gamla kaffekokare hör av er till: Pia 0730-466679 eller torpet.ff.tjorn@gmail.com

BARNLEDARE och SKRIDSKOLEDARE EFTERLYSES

Vill du eller känner du någon/några som skulle vilja bli ledare för Skogsknytte, Skogsmulle, Strövare, Lufsare, TVM eller Skridsko? Vi ger utbildning och stöd. Intresserad, kontakta Johanna 0703-763454 eller maila torpet.ff.tjorn@gmail. com