Sök på webbplatsen

Hitta lokalavdelning

Som medlem får du

  • Tillgång till Sveriges bredaste utbud av guidade friluftsaktiviteter
  • Stödjer vårt arbete med hela Sveriges friluftsliv, och mycket mer...
Bli medlem

Logga in

Grupper

Det är roligt att vara ute i naturen, för både barn och vuxna. Det finns en strövargrupp och frilufsargrupp Kållered/Bölet! Familjemullegrupp finns i Askim! Varför inte starta en egen grupp?

Strövargrupp i Kållered

Gruppen är till för barn i lågstadiet. Vi vandrar, eldar och lagar mat. Vistats ute i naturen och använder kniv. Bygger fågelholkar, och klättrar på inomhusväggar. Åker på hajk. 

Kontakta Håkan Gustafsson: hakgus@gmail.com

Lufsargrupp i Kållered

Gruppen är för barn i mellanstadiet. Vi vandrar, eldar och lagar mat tillsammans ute i naturen. Lär oss använda yxa och kniv och bygger vindskydd. vi åker på hajk och paddlar kanot. 

Anna Wickman Tordby: wickman.anna@gmail.com för mer information!

Skogsknytte/Mullegrupp vid Oxsjön 

Vi har de yngre barnen. Vi promenerar varje gång till vårt lilla Knytte/mulleställe där vi haft olika tema. Vi har hunnit med både bygga fågelholkar, lärt oss om olika träd och hur deras löv ser ut och mumsat på krabbelurer, mullegodis och massa annat! Vi brukar avsluta vår träff vid en grillplats för att grilla korv eller annat gott! 

Kontakta:lindbergpetra@hotmail.com för mer information!

Skogsmullegrupp med utgång från Eklanda höjd

Kontakta:Håkan Engström. hakan.a.engstrom@gmail.com 

 

Starta grupp?

Vill du starta en grupp, kanske med dina grannar eller kompisgänget? Kontakta oss så hjälper vi dig. Vi erbjuder ledarutbildningar och stöd för att ni ska ha det kul tillsammans. Kontaktuppgifter till ledare och styrelse hittar du här.