Logga in på Mina sidor
Glömt lösenord?
Bli Medlem

Grupper

Det är roligt att vara ute i naturen, för både barn och vuxna. Det finns barngrupper för olika åldrar med startplats på olika ställen runt Sandsjöbacka/Kållered/Lindome! Vi har även en familjegrupp där familjer i olika åldrar träffas i naturen för att ha kul.

Strövargrupp:

Gruppen är till för barn i lågstadiet. Vi vandrar, eldar och lagar mat. Vistats ute i naturen och använder kniv. Bygger fågelholkar, och klättrar på inomhusväggar. Åker på hajk. 

Lufsargrupp:

Gruppen är för barn i mellanstadiet. Vi vandrar, eldar och lagar mat tillsammans ute i naturen. Lär oss använda yxa och kniv och bygger vindskydd. vi åker på hajk och paddlar kanot.

Skogsknytte/Mullegrupp:

Vi har de yngre barnen. Vi promenerar varje gång till vårt lilla Knytte/mulleställe där vi haft olika tema. Vi har hunnit med både bygga fågelholkar, lärt oss om olika träd och hur deras löv ser ut och mumsat på krabbelurer, mullegodis och massa annat! Vi brukar avsluta vår träff vid en grillplats för att grilla korv eller annat gott! 

För att anmäla barn och nya ledare så klicka här:
Länk till ansökningsformulär

Har du frågor om kö eller grupper maila till Veronica

Starta grupp?

Vill du starta en grupp, kanske med dina grannar eller kompisgänget?  Kontakta oss så hjälper vi dig. Du börjar då som hjälpledare i en befintlig grupp. Efter ett tag och utbildning är du redo.
Vi erbjuder ledarutbildningar och stöd för att ni ska ha det kul tillsammans. 

Kontakta styrelsen