Logga in på Mina sidor
Glömt lösenord?
Bli Medlem

Verksamheter

Strövare

Strövare är vår verksamhet för barn mellan sju till nio år. Här testar vi (äntligen brukar barnen tycka) att göra upp eld, bygga vindskydd, sova ute och hantera kniv och yxa. Ja, allt som är spännande och lite småfarligt som vuxna kanske sagt att en ska akta sig för. Tills nu. Äntligen!


Äventyrliga familjen

Vill hela familjen följa med ut i naturen? Vad kul! I Äventyrliga familjen kan alla vuxna och syskon följa med. Det där med ålder är inte så noga – vi hittar något som passar alla.


Friluftare

För de lite äldre barnen väntar nu större äventyr, ibland kanske också lite längre bort. Frilufsarna är fritidsaktiviteter i naturen för barn mellan 9-13 år. Ryggsäcken väger lite mer och ansvaret blir lite större. Det blir upplevelserna också. Wow, vad spännande.


MTB

Över stock och sten, uppför och utför. Fart, frihet. Mountainbike (MTB) är ett riktigt roligt och varierat typ av friluftsliv. Dessutom, att cykla tillsammans tycker vi är, om möjligt, ännu roligare. Följ med oss ut!


Låglandsvandring

Att vandra är ett fantastiskt sätt att uppleva naturen, få motion och koppla av i vardagen. Upplevelsen förstärks tillsammans med andra och under våra aktiviteter är det lätt att lära känna likasinnade.