Sök på webbplatsen

Hitta lokalavdelning

Som medlem får du

  • Tillgång till Sveriges bredaste utbud av guidade friluftsaktiviteter
  • Stödjer vårt arbete med hela Sveriges friluftsliv, och mycket mer...
Bli medlem

Logga in

Aktuellt

Friluftsliv - tips och inspiration

Ladda ner och läs vårt minimagasin


Bli medlem nu - 4 mån på köpet

Bli medlem och följ med på våra tusentals äventyr, över hela Sverige och året runt.


Coronavirus

Folkhälsomyndigheten framhåller att Friluftsfrämjandet har ett mycket viktigt uppdrag, och uppmuntrar oss att fortsätta genomföra friluftsaktiviteter med barn, unga och vuxna (under 70 år). Gå gärna in och läs Friluftsfrämjandets riktlinjer för fortsatt verksamhet med tanke på Corona via nedanstående adress: https://www.friluftsframjandet.se/aktuellt/covid19/ eller via AKTUELLT på Friluftsfrämjandets huvudsida www.friluftsframjandet.se


Årsmöte 2020

Välkomna på årsmöte i Friluftsfrämjandet Lidköping söndag 15/3 kl 16.00 i Studiefrämjandets lokaler på Kinnegatan. Årsmöteshandlingar kommer att finnas under fliken "Föreningen". Efter årsmötet bjuds det på fika och Jonas Alexandersson berättar om sitt paddlingsäventyr i West Papua (nya Guinea)


Fribiljett till Båtmässan 3-5/2

Som medlem i Friluftsfrämjandet får du en fribiljett i kassan på Svenska Mässan mot uppvisande av kupongen som finns på sidan 68 i tidningen Friluftsliv nr 4/2019. Tisdagen den 4 februari från klockan 14.45 medverkar Friluftsfrämjandet i ett scenprogram med focus på kajakpaddling.

Visa ytterligare 5 sidor