Logga in på Mina sidor
Glömt lösenord?
Bli Medlem

Aktuellt

Årsmöte 2024

Välkomna till årsmöte med Friluftsfrämjandet Lidköping söndagen den 10 mars kl 16 i Studiefrämjandets lokaler på Kållandsgatan 20. Anmälan i aktiviteten här på hemsidan. Årsmöteshandlingar finns under fliken "Föreningen/Årsmöte". Ett budgetförslag kan du som inloggad medlem nå under fliken "Föreningen/Styrelse".


Årsmöte 2023

Välkomna till årsmöte med Friluftsfrämjandet Lidköping söndagen den 12 mars kl 16 i Studiefrämjandets lokaler på Kållandsgatan 20. Anmälan i aktiviteten här på hemsidan. Årsmöteshandlingar finns under fliken "Föreningen/Årsmöte". Ett budgetförslag kan du som inloggad medlem nå under fliken "Föreningen/Styrelse".


Årsmöte 2022

Välkomna till årsmöte med Friluftsfrämjandet Lidköping söndagen den 6 mars kl 16 i Studiefrämjandets lokaler på Kållandsgatan 20. Anmälan i aktiviteten här på hemsidan. Årsmöteshandlingar finns under fliken "Föreningen/Årsmöte". Ett budgetförslag kan du som inloggad medlem nå under fliken "Föreningen/Styrelse".


Årsmöte 2021

Välkomna till årsmöte med Friluftsfrämjandet Lidköping söndagen den 14 mars kl 17 på Teams. Anmälan i aktiviteten här på hemsidan för att få en länk till mötet. Årsmöteshandlingar finns under fliken "Föreningen"


Barn- o Ungdomsledare

Du som är barn- eller ungdomsledare, klicka på rubriken så hittar du en "Mall för Säkerhetsplan" och "Kunskapsunderlag" beträffande försvunna personer. Det sistnämnda är också användbart för vuxenledare.

Visa ytterligare 5 sidor