Sök på webbplatsen

Hitta lokalavdelning

Som medlem får du

  • Tillgång till Sveriges bredaste utbud av guidade friluftsaktiviteter
  • Stödjer vårt arbete med hela Sveriges friluftsliv, och mycket mer...
Bli medlem

Logga in

Aktuellt

MTB nystart

Nu ska vi äntligen få igång mtb verksamheten. Vi kommer att ha ett nära samarbete mellan lokalavdelningarna och erbjuda turer i Skaraborg. De flesta turer kommer att vara lätta till medelsvåra, alla ska våga och kunna hänga med. Vi ska försöka ordna minst två turer per månad. Turerna annonseras för anmälan i äventyrshanteraren och i Facebookgruppen MTB Skaraborg. Väl mött Torbjörn och Maggan i Lidköping, Dag i Mariestad och Skövde, Magnus i Falköping


Paddelturer från Snickartorpet

Nu har vi schemalagt paddelsäsongen. Vi fortsätter med de populära prova på paddlingarna från Snickartorpet ett antal onsdagar med start 8 maj. Länk till anmälan finns bland äventyren på förstasidan. De flesta övriga onsdagar har vi turer för dig som är medlem med start 1 maj.


Arbetsdag Snickartorpet

Första maj har vi traditionsenligt en arbetsdag där vi ställer iordning ute vid Snickartorpet inför säsongen. Välkomna att vara med och umgås och ha en trevlig dag tillsammans! Ta gärna med trädgårdsverktyg och kläder för arbete och målning. Anmäl på länken här:  https://www.friluftsframjandet.se/lat-aventyret-borja/hitta-aventyr/intern-organisation/organisation/jobbar-dag-snickartorpet/  Vi bjuder på kaffe och lunch!     Med vänlig hälsning Styrelsen Friluftsfrämjandet Lidköping


Protokoll och andra handlingar

Som inloggad medlem kan du läsa styrelseprotokoll mm under fliken Föreningen/Styrelse. Årsmöteshandlingar kan läsas av alla under fliken Föreningen/Årsmöte.


Årsmöte

Välkomna på årsmöte i Friluftsfrämjandet Lidköping söndag 10/3 kl 16.00. Årsmöteshandlingar finns under fliken "Föreningen".