Logga in på Mina sidor
Glömt lösenord?
Bli Medlem

Aktuellt

Årsmöte 2023

Välkomna till årsmöte med Friluftsfrämjandet Lidköping söndagen den 12 mars kl 16 i Studiefrämjandets lokaler på Kållandsgatan 20. Anmälan i aktiviteten här på hemsidan. Årsmöteshandlingar finns under fliken "Föreningen/Årsmöte". Ett budgetförslag kan du som inloggad medlem nå under fliken "Föreningen/Styrelse".


Årsmöte 2022

Välkomna till årsmöte med Friluftsfrämjandet Lidköping söndagen den 6 mars kl 16 i Studiefrämjandets lokaler på Kållandsgatan 20. Anmälan i aktiviteten här på hemsidan. Årsmöteshandlingar finns under fliken "Föreningen/Årsmöte". Ett budgetförslag kan du som inloggad medlem nå under fliken "Föreningen/Styrelse".


Årsmöte 2021

Välkomna till årsmöte med Friluftsfrämjandet Lidköping söndagen den 14 mars kl 17 på Teams. Anmälan i aktiviteten här på hemsidan för att få en länk till mötet. Årsmöteshandlingar finns under fliken "Föreningen"


Barn- o Ungdomsledare

Du som är barn- eller ungdomsledare, klicka på rubriken så hittar du en "Mall för Säkerhetsplan" och "Kunskapsunderlag" beträffande försvunna personer. Det sistnämnda är också användbart för vuxenledare.


Säsongstart långfärdsskridsko

Nu laddar vi upp inför skridskosäsongen. Välkomna till arenan i Lidköping den 8/11 där vi kan avrosta oss själva och utrustningen. Ledare finns på plats för hjälp med åkteknik och utrustning. (Anmäl dig i aktivitetshanteraren här på hemsidan). Inställt pga Covid-19

Visa ytterligare 5 sidor