Logga in på Mina sidor
Glömt lösenord?
Bli Medlem

Anmälan till Barngrupp

Vid deltagande i gruppverksamhet krävs medlemskap i Friluftsfrämjandet. Högst upp på sidan finner du "Medlem" där beskrivs medlemsavgifterna och även hur du går till väga för att betala.

I våra grupper har vi också en aktivitetsavgift/termin som betalas till ledaren, 120 kr upp till Mulle och 150 kr för Strövare och uppåt. Den avgiften täcker de utgifter gruppen har och ger också ett litet bidrag till den fortsatta utbildningen av ledare i vår verksamhet.

För anmälan till någon verksamhet skicka ett mail till Karen-Marie Kaasgard (karenmarie.fflidk@gmail.com) med följande uppgifter:

  • Barnets Personnr, Namn, Adress, Telenr, Förälders namn, Mail-adress
  • Ange om du som förälder kan tänka dig att ställa upp som hjälpledare (Ja eller Nej).
  • Vilken grupp barnet vill gå i:
    Öppna Skogsgläntan (0-2 år), Skogsknopp (1-2 år), Skogsknyttarna (3-5 år), Skogsmulle/Familjemulle (5-7 år), Strövarna (7-10 år), Frilufsarna (10-13 år ), TVM (13- )
  • Eventuella övriga önskemål kan också anges. Det finns ofta mer än en grupp av varje sort så om du önskar gå tillsammans med en kompis t.ex. så ange gärna det.

Någon ledare för en grupp kommer att kontakta dig när terminsstart närmar sig!

Det kan även finnas plats i grupper även om aktiviteten säger "Fullbokad". Är du intresserad skicka ett mail till Karen-Marie Kaasgard (karenmarie.fflidk@gmail.com).