Sök på webbplatsen

Hitta lokalavdelning

Som medlem får du

  • Tillgång till Sveriges bredaste utbud av guidade friluftsaktiviteter
  • Stödjer vårt arbete med hela Sveriges friluftsliv, och mycket mer...
Bli medlem

Logga in

Välkommen till lokalavdelning Kinnekulle

Häng med oss ut! Som lokalavdelning erbjuder vi härliga naturupplevelser genom en mängd små och stora friluftsäventyr! Allt från barnverksamheten Skogsmulle och skogens värld till turer bland skog, vatten och fjäll. Våra aktiviteter leds alltid av utbildade ledare som gör turerna säkra, njutbara, spännande och utvecklande. Det spelar ingen roll om du är nybörjare eller inbiten fantast – våra grupper anpassas alltid efter deltagarna och vi erbjuder gemenskap såväl som utmaningar för de riktigt äventyrliga.
PS. Har du kanske drömt om att bli friluftsledare? Då har du kommit rätt. Välkommen att kontakta oss!
 
Låt äventyret börja.

Vandringar 2020

På grund utav det rådande läget i värden och Sverige, är för närvarande alla våra vandringsaktiviteter pausade. Och tills dess att myndigheterna eller vi utifrån myndigheternas riktlinje kan hitta ett sätt att bedriva vandringarna säker för deltagarna kommer det tyvärr inte vara några vandringar. Tills dess prova våra virtuella alternativ. Styrelsen Kinnekulle.

Covid-19

Vi i styrelsen och nattvandringskomiten på Friluftsfrämjandet Kinnekulle har beslutat att ställa in Nattvandringen 2020 Under rådande situation och begränsningar samt samhällsansvaret som vi alla bär skulle det vara oansvarigt att genomföra Nattvandringen i år. Vi tycker att detta är väldigt tråkigt men rätt väg att gå. Vi hoppas på eran förståelse och att vi möts igen 2021. Styrelsen och Nattvandringskomiten PS Vi anordnar Virtuella aktiviteter.

Nattvandringen 2020
DSC_0109.jpg

Hitta äventyr

Visar 0 av 0 äventyr Hittar du inte det du söker? Gör en avancerad sökning.

ta kontakt.

Ulrika Persson

Ledare, Ordförande

ulrika.persson02@gmail.com

0705 553413