Logga in på Mina sidor
Glömt lösenord?
Bli Medlem

Kanotpool Vättlefjäll

Paddling i Vättlefjälls naturreservat bjuder på en underbar dag med fridfullhet och äventyr. De pittoreska sjöarna och kanalerna ger en unik möjlighet att uppleva naturens skönhet och biologiska mångfald. Från lugnt paddlande till mer utmanande kanalpassager, omges du av grönskande skogar och vackra vyer. En perfekt reträtt för att koppla av och skapa minnesvärda stunder mitt i naturens frid.

Kanotpoolen – Paddla kanot i Vättlefjäll  

Friluftsfrämjandet Göteborg-Lärjedalen har framgångsrikt drivit Kanotpool Vättlefjäll i över 45 år.

Under denna långa tid har vi strävat efter att skapa och främja en gemenskap kring friluftsliv och kanotäventyr. Vi ser fram emot att fortsätta dela den passionen med våra medlemmar och besökare under kommande år!

Säsongen för 2024 drar igång 4:e maj

Vill du vara med och ideellt bemanna helgdagar boka upp dig på 

https://www.kanotpoolen.se/volentar/ 
för mer info kontakta:

Ann Lundholm

0702024705,

ann.lundholm@friluftsframjandet.se

Vi är glada över att meddela att alla som väljer att arbeta under helgerna har möjlighet att kostnadsfritt hyra eller låna en kanot. Dessutom är du välkommen att delta i en spännande aktivitet under hösten. Vi erbjuder självklart en noggrann genomgång av vårt bokningssystem och för de som är nya på området finns det möjlighet att tillbringa en dag tillsammans med en erfaren uthyrare för att lära sig grunderna. Vi ser fram emot att skapa minnesvärda upplevelser tillsammans!

Öppettider se kanotpoolens hemsida   https://www.kanotpoolen.se/oppettider/


Gruppbokningar kan göras maila info@kanotpoolen.se 
Vi kan erbjuda hela 35 kanoter för uthyrning!

I hyran ingår självklart flytvästar, paddlar och kanotvagn för att säkerställa en bekväm och säker upplevelse.Dessutom erbjuder vi möjligheten att hyra eller köpa viss friluftsutrustning för att göra er utflykt ännu mer njutbar och välutrustad. 


För mer information: http://www.kanotpoolen.se/