Logga in på Mina sidor
Glömt lösenord?
Bli Medlem

Vandrings och TUR-verksamhet

Tycker du om att promenera i naturen? Känna doften av mylla och växter och höra fåglarnas sång? Känner du dig lite osäker på vart du ska ta vägen? Eller vill du bara ha sällskap? Följ med oss, vi leder dig till de bästa naturupplevelserna!

TUR-verksamheten syfte är:
Att skapa en större bredd och kvalitetshöjning av vuxenverksam-heten, så att vi kan få fler gemensamma medlemmar att delta. Det gäller att ha ett brett utbud och aktiviteter med hög kvalitet för att lyckas. Ett sätt är att fler lokalavdelningar samverkar och därmed kan fler och bättre aktiviteter skapas för våra medlemmar.

TUR-verksamheten skall ha inslag av både naTUR och kulTUR.

Friluftsfrämjandet Svedala lokalavdelning ordnar varje termin flera vandringar varav de flesta i Svedalas närområde. Vandringarna genomförs i ett måttligt tempo med tid för att rasta och njuta av stillheten i naturen. Följ med oss och upptäck det vackra landskapet som finns så nära, om vi bara vågar ta oss lite förbi de stora allfarvägarna! Du får gärna ta en liten matsäck med dig eftersom vi stannar på något trevligt ställe längs stigen för en fika paus. Vandringarna är kostnadsfria för den som är medlem i Friluftsfrämjandet och det kan du bli friluftsfrämjandets websida. Ta med medlemskort eller kvitto på inbetald medlemsavgift. Om du inte är medlem är kostnaden kr 50 per person och tillfälle. Från hösten 2013 är våra vandringar en del av TUR-verksamheten.

Vill du veta mer, kontakta Astrid Holmberg på tel 0703‐154437 eller maila oss (se nedan). Med hänsyn till miljön samåker vi gärna och samlas då vid Statoil i Svedala!

Maila oss

Vill du veta mer eller har frågor? Tryck på knappen för att kontakta oss! Tänk på att skriva din mailadress i meddelandet för att underlätta för oss att svara dig. Skicka mail