Logga in på Mina sidor
Glömt lösenord?
Bli Medlem

TVM (14 år och uppåt)

Intresserad av friluftsliv? Är du 14 år och uppåt? Då är TVM perfekt för dig. TVM står för tre vildmarksmål, skogen, vattnet och fjällen, vilket innebär att hela naturen står till vårt förfogande. Vandra i fjäll, paddla i sjö, sova utomhus i skog, allt är möjligt.

TVM är från 14 år och uppåt och man kan bli invigd ung som gammal. Alla medlemmar får delta på aktiviteter, men för att kalla sig för en äkta TVM:are måste man först bli invigd. Inom TVM skapar man vänner för livet samtidigt som man får en nypa frisk luft. TVM har inga ledare, utan man planerar och leder aktiviteter tillsammans, oftast med sin lokalavdelning. Detta innebär att det kan skilja sig lite kring vad olika tvm:are i landet gör. Ofta går man ihop med andra lokalavdelningar och hittar på aktiviteter tillsammans, man är alltså även välkommen att gå på andra lokalavdelningars aktiviteter. 

Det arrangeras tre ting per år, vilket är läger där man träffar tvm:are från hela landet. På ett tvm-ting hålls det aktiviteter, lägerbål med musik och sång, turneringar mm. För många har även matlagningen en stor betydelse då vi har en alternativ betydelse “Ta varandras mat” som är en beprövad metod. Man ser ofta någon baka en god kaka eller förbereda pizzan som sedan ska värmas på den öppna eldstaden.

TVM är som en familj, vi tar hand om varandra, umgås med folk vi tycker om och gör saker vi tycker om. Hoppas du vill hänga med oss ut! (Vi kan verka farliga i början, men det är vi inte...)

För att gå med i TVM krävs inga erfarenheter, kom som du är 

Maila oss

Vill du veta mer eller har frågor? Tryck på knappen för att kontakta oss! Tänk på att skriva din mailadress i meddelandet för att underlätta för oss att svara dig. Skicka mail