Logga in på Mina sidor
Glömt lösenord?
Bli Medlem

Frilufsare (10-13 år)

Frilufsarna är för barn mellan 10 och 13 år. I frilufsarna får barnen uppleva äventyret med bl.a. övernattning i skogen, både i och utanför tältet, kanotpaddling, matlagning samt dag- och nattvandring.

Gillar du att vara ute i naturen? Är du mellan 10-13 år? Gå med i vår grupp FRILUFSARNA i Svedala!

För dig som är sugen på att komma ut i naturen. I Frilufsarna drar vi ut på längre turer i skog och mark. Här kan du uppleva ett annorlunda äventyr, paddla kanot i gryningen, göra vandringar och ha roligt tillsammans med kompisar runt lägerelden. Vi lär oss även matlagning på stormkök och över öppen eld, att hitta i naturen med karta och kompass, bygga egna vindskydd, hur man hanterar kniv och yxa rätt samt spännande övernattningar.

Målet är som alltid att ha roligt tillsammans. Alla hjälps vi åt och äventyret kan börja. Vi tar oss ut på äventyr 5-6 tillfällen per termin, paddlar kanot, provar på klättring och en massa annat skoj.

Intresserad?
Vill du veta mer, kontakta Helene Enehov på tel 0704‐937078 eller maila oss (se nedan).

Maila oss

Vill du veta mer eller har frågor? Tryck på knappen för att kontakta oss! Tänk på att skriva din mailadress i meddelandet för att underlätta för oss att svara dig. Skicka mail