Logga in på Mina sidor
Glömt lösenord?
Bli Medlem

Skridskoskola i vinter

2021-10-15

Efter förra säsongens uppehåll med skridskoskolan, så kommer den tillbaka denna vinter.

För er som börjar leta efter skridskoskola vill vi bara informera om att Friluftsfrämjandet i Ronneby kommer att köra barnskridskoskola i vinter. Vi kommer som vanligt att hålla till på Lugnevi, Ronneby Is-arena.

Vårt upplägg kommer att likna hur vi genomfört skridskoskolan tidigare vintrar. Mycket lek och roliga aktiviteter för att bli bättre på att stå och åka på skridskorna. Det är bra om det finns en vuxen med barnen på isen, som kan hjälpa till om man trillar eller behöver tröstas. Då kan vi som ledare fokusera på lärandet och leken, och fler barn får möjlighet att delta på skridskoskolan.

Det kommer att läggas ut mer information här på hemsidan när vi har mer detaljer. Det är först när vi publicerar aktiviteten på hemsidan, som det kommer att gå att anmäla sig.

Om du är intresserad av att hjälpa till som ledare, tveka inte att höra av dig till oss.

LÅT ÄVENTYRET BÖRJA

Maila oss

Har du några frågor kring vår verksamhet? Något du inte kan hitta när du letar på vår hemsida? Vill delta i någon aktivitet, men vet inte hur du skall göra? Skicka din fråga till oss via mail, så ska vi hjälpa dig. Skicka mail