Logga in på Mina sidor
Glömt lösenord?
Bli Medlem

Istiden är här!

2022-11-30

Äntligen ligger isen på Lugnevi. Så nu är vi snart igång med både skridskoskola och långfärdsskridskoåkning .

Sedan i helgen ligger isen på Lugnevi, förhoppningsvis så håller den sig fin hela vägen fram till sista februari, då isbanan normalt stänger. Vi håller igång verksamhet större delen av säsongen. Det kan även dyka upp speciallaktiviteter vid något tillfälle. Mer information kommer i så fall här på hemsidan.

Långfärdsskridskor

Långfärdsskrinnarna har som vanligt tiden på tisdagkvällar, mellan 19:00 och 20:30. Alla är välkomna, även de som åker vanliga skridskor, men man får INTE spela med klubba och boll.

Vi försöker ha ledare på plats som kan ge tips om både åkteknik och utrustning. Så tveka inte att söka upp oss för att ställla din frågor som gör dig till en bättre skridskoåkare.

Skridskoskola

Vi kommer som vanligt att ha vår barnskridskoskola för de som vill lära sig att(eller bli lite bättre på) åka skridskor. Tiden kommer att vara på fredagar mellan 16:30 och 17:30, med start den 9 december. Lagom ålder att börja åka skridskor brukar vara när man är 5-6 år. Men det går bra att vara med även om man har annan ålder. För att ledarna ska kunna fokusera på aktiviteterna fullt ut, så ser vi helst att barnen har en vuxen med sig på isen, som kan hjälpa till när man ramlar eller fryser.

LÅT ÄVENTYRET BÖRJA

Maila oss

Har du några frågor kring vår verksamhet? Något du inte kan hitta när du letar på vår hemsida? Vill delta i någon aktivitet, men vet inte hur du skall göra? Skicka din fråga till oss via mail, så ska vi hjälpa dig. Skicka mail