Logga in på Mina sidor
Glömt lösenord?
Bli Medlem

Rapporter / årsmötesprotokoll / verksamhetsberättelser

Årsmötesprotokoll och verksamhetsberättelser kan du läsa när du är inloggad !

Rapport från årsmötet 2020

årsmötet genomfördes i Alljungen söndagen den 15 mars 2020 med ca 20 deltagare. Efter årsmötet genomfördes en uppskattad utbildning i krisberedskap av representant från Civilförsvarsförbundet. Utbildningen låg verkligen rätt i tiden även om den var planerad sedan en tid tillbaka.

Rapport årsmöte 2019

Söndagen den 17 mars hölls årsmöte i Alljungen. På bilden överlämnar avgående ordförande Anders Kumlin och nyvalde ordförande Ulla Holm blommor och present till avgående Britt-Marie Larsson för lång och trogen tjänst som kassör. Efter årsmötesförhandlingar var det dags för en intressant föreläsning o bildvisning om västra Blekinge av Sverigevandraren Tommy Nilsson. Det bjöds också på smörgåstårta och kaffe.

Rapport årsmöte 2018

Söndagen den 4 mars hölls årsmöte i Alljungen. Vice ordförande Ulla Holm öppnade mötet och hälsade alla välkomna. Anders Kumlin omvaldes till ordförande på 1 år. Val av styrelseledamöter på 2 år Lena Salnäs (omval) Eric Hjalmarsson (omval) Tommy Åstrand (nyval). Val av suppleanter på 1 år Git Filipsson (omval) Anna Kindlund (nyval). Åhörarna bjöds på god soppa med bröd och kaffe med jubileumstårta. Alljungestugan fyllde 80 år! Sverigevandraren Tommy Nilson avslutade med en föreläsning och bildvisning från " En vandring runt Blekinge" Mycket uppskattat av oss medlemmar.

Rapport från årsmötet 2017

Årsmötet den 5 mars 2017 i Alljungen. Vice ordförande Ulla Holm hälsade medlemmarna hjärtligt välkomna. Anders Kumlin valdes till ordförande ännu ett år. Omval som styrelseledamöter på 2 år för Britt-Marie Larsson, Ulla Holm och Per-Erik Abrahamsson. Git Pilipsson blev vald till styrelsesuppleant samt omval på Tommy Åstrand på 1 år. Åhörarna bjöds efter mötet på kaffe och hembakat. Därefter höll Ulrika Widgren från Länsstyrelsen ett intressant föredrag om varg och lodjurs-stammen i Blekinge. Ulrika är ansvarig för inventering av rovdjur främst varg och lo i södra Sverige.

Rapport från årsmötet 2016

Årsmötet den 6 mars 2016 i Alljungen lockade ett 15- tal medlemmar. Anders Kumlin valdes till ordförande för ännu ett år. Jörgen Johansson avtackades. Tommy Åstrand och Per-Håkan Andersson tackades för sitt arbete med skötseln av Alljungen under året. Efter förhandlingarna berättade Lena Johansson om världsarvet vilket var mycket intressant.

IMG_2087.JPG
IMG_2086.JPG