Logga in på Mina sidor
Glömt lösenord?
Bli Medlem

Skogsknopp

En första naturupplevelse för barn 1-3 år

I Skogsknopp är korta ben en fördel - man är närmare alla roliga kottar och spralliga myror och mossan är mjuk om man trillar!

Skogsknopp innebär upptäcktsfärd med fika och lek där barnen efter egen förmåga får träna motoriken och stärka musklerna i den mest fantastiska platsen för barns utveckling: naturen. Du och ditt barn kommer med oss ut i skogen för en trevlig samvaro med fika, sång och lek.

Vi träffas i Alnarps västerskog under ca 2 timmar vid sju tillfällen under hösten och våren. Vi försöker så långt som möjligt att anpassa tiderna så att det ska vara lätt att ha barn i både knopp, knytte och mulle samtidigt. 

 

Kostnad:
Deltagaravgift till Åkarps lokalavdelning är 225 kr/termin (faktura skickas med e-post), anmäl dig här.

Barnen måste dessutom vara medlemmar i Friluftsfrämjandets riksorganisation, bl.a. för att försäkring skall gälla under träffen. Medlemsavgiften betalas en gång per år och måste vara betald senast vid andra träffen. Du tecknar medlemsskap här. Tidigare medlem får hem inbetalningskort via mail.

Låt äventyret börja.

Planer för hösten 2020?

Skogsknopp för barn födda 2018 och 2019

Till hösten kommer en helt ny grupp för barn födda 2019 starta! Vi träffas i Alnarps västerskog, där vi undersöker, leker, fikar och sjunger tillsammans. Allt på barnens villkor. Barn och föräldrar får träffa Lilla Knopp, nya vänner och njuta av världens bästa lekplats - skogen! Anmäl er redan idag!

Anmälan