Logga in på Mina sidor
Glömt lösenord?
Bli Medlem

Skogsknytte

Aktiviteter för barn 3-5 år, som börjat skutta runt på egen hand

I Skogsknytte utforskar barnen, tillsammans med ledare och föräldrar, naturen i sin egen takt, med hela kroppen och med alla sinnen. Att följa stigen fram till skogsdungen kan vara ett riktigt äventyr. Vägen korsas av ivriga myror och kanske någon hoppig liten groda. Lekar och sånger gör vistelsen extra rolig och vi lär barnen att vara rädda om allt som är levande. 

Vi ses i Alnarps västerskog, ca två timmar åt gången vid sju tillfällen under hösten samt våren. Barn deltar gemensamt med vårdnadshavare eller en annan vuxen. Vi försöker så långt som möjligt att anpassa tiderna så att det ska vara lätt att ha barn i både knopp, knytte och mulle samtidigt. Vill du veta mer så hör av dig till oss.

Låt naturvanan komma tidigt! Med Skogsknytte finns möjligheten för både barn och vuxna att knyta fina vänskapsband och visst är det roligare att dela på en fantastisk upplevelse?

Det är verkligen ingen vidare mening med att uppleva intressanta saker som översvämningar, om man inte får vara två om dem. Det är bra mycket trevligare att vara två.

- Nalle Puh

 

Kostnad:
Deltagaravgift till Åkarps lokalavdelning: 250 kr/termin (faktura skickas med e-post), anmäl dig här.

Barnen måste dessutom vara medlemmar i Friluftsfrämjandets riksorganisation, bl.a. för att försäkring skall gälla vid en eventuell olyckshändelse. Medlemsavgiften betalas en gång per år och måste vara betald senast vid andra
träffen. Du tecknar medlemsskap här.
Tidigare medlem får hem inbetalningskort från det centrala förbundet i september.