Sök på webbplatsen

Hitta lokalavdelning

Som medlem får du

  • Tillgång till Sveriges bredaste utbud av guidade friluftsaktiviteter
  • Stödjer vårt arbete med hela Sveriges friluftsliv, och mycket mer...
Bli medlem

Logga in

AKTUELLT!

Kallelse till Årsmöte

Varmt välkomna till DIGITALT ÅRSMÖTE onsdagen den 10 mars kl 19.00 på Teams

Du som på det ena eller andra sättet är delaktig i vår verksamhet, som medlem, ledare, aktiv och/eller förtroendevald har en viktig funktion för vårt föreningsarbete! Anslut och diskutera hur du vill att vår förening ska utvecklas och arbeta!

Anmäl deltagande senast den 3 mars via länken: https://www.friluftsframjandet.se/lat-aventyret-borja/hitta-aventyr/intern-organisation/mote/digitalt-arsmote-for-akarps-la/

(Meddela boman.axelsson@friluftsframjandet.se om ni har problem vid anmälan)

Enligt beslut vid föregående årsmöte får anmälda deltagare en kopia av föreningens verksamhetsbeskrivning via e-post före mötesdatum. Inga fysiska kopior tillhandahålls.

Ett digitalt årsmöte bjuder på en del utmaningar. Styrelsen har haft sina möten digitalt över Teams i snart ett år. Erfarenheten är att det finns goda förutsättningar för att det ska fungera, men att man ändå mår bra av att ladda med en extra dos av lugn och acceptans inför de tekniska problem som kan uppstå. Vi kommer att bjuda in till ett testtillfälle några dagar före mötet, så att den som vill kan kontrollera sin utrustning.

VÄLKOMNA!

Styrelsen