Logga in på Mina sidor
Glömt lösenord?
Bli Medlem

Aktuellt

Extra Regionstämma 17 november 2021

Friluftsfrämjandet Region Syd hälsar alla våra Lokalavdelningar välkomna till extra Regionstämma


Välkommen på Digital Regionstämma 2021

Friluftsfrämjandet Region Syd hälsar alla våra lokalavdelningar välkomna till årets Regionstämma som vi håller digitalt via Teams.


Samarbete med Isaberg Mountain Resort

Friluftsfrämjandet Region Syd, Väst och Öst är stolta över att hösten 2017 ha signerat ett samarbetsavtal med Stiftelsen Isabergstoppen som driver och utvecklar Isaberg Mountain Resort. Syftet med avtalet är att vi tillsammans långsiktigt ska stärka varandra och skapa mervärden för våra medlemmar respektive besökare/gäster. Här kan du läsa mer om vad avtalet innebär för dig, som medlem i lokalavdelning tillhörande Region Öst, Väst och Syd.


Äventyrliga dagen

Friluftsfrämjandets ambassadör, Sören Kjellkvist har genomfört flera Äventyrliga Dagen med ungdomar som på olika sätt har drabbats av sjukdom, dålig självkänsla eller utanförskap. En helg i november kom turen till Åsa vars dröm är att vandra Pacific Crest Trail. Laholms lokalavdelning bjöd på ett fint värdskap. Vill din lokalavdelning genomföra en egen Äventyrliga dagen hos er har Region Syd avsatt pengar och det finns möjlighet att söka ekonomisk stöttning.


Kontaktlista Studiefrämjandet

Vi vinner på att samarbeta. Det finns mycket att tjäna på ett samarbete, inte minst när det gäller administrativt stöd.


Nyinvigning hos Lokalavdelning HK Vandraren

HK Vandraren är en liten lokalavdelning i Halland med verksamhet för alla med funktionshinder. De har renoverat ett gammalt torp i Biskopstorps naturreservat som heter Kronotorpet/Kroksjöholm.