Logga in på Mina sidor
Glömt lösenord?
Bli Medlem

Myrebobacken

Myrebobacken är vår hemmabacke där vi genomför skidskola och snowboardskola, varje år sedan 1995. Det är en mycket fin backe som passar alla, vana åkare och nybörjare. Vi har skiduthyrning vid backen och har skidskola varje säsong. Backen har ett bra läge vid Myreborondellen vid E4:ans norra infart.

Myrebobacken är med sina 250 längdmeter en perfekt nybörjarbacke och för den som vill utveckla sin teknik innan resan till andra skidorter.
Vi har företag och skolor som hyr backen vissa dagar och kvällar, dessutom arrangerar vi Snögubbe Cup där alla som vill får delta och priser delas ut till alla deltagare.

 

Vi närmar oss säsongen 2023/2024 och vi hoppas kunna öppna upp Myrebobacken för allmänheten i mellandagarna. Skriduthyrningen och värmestugan är öppen när backen är öppen. Visa hänsyn till varandra. Vi ber er hålla avstånd till varandra under er vistelse i backen.

Jultider i Myrebobacken

Öppettider för mellandagarna för säsongen 2023/2024 kommer inom kort. Info skickas ut när vi närmar oss på FB. Välkommen till Ljungbys hemmabacke!