Logga in på Mina sidor
Glömt lösenord?
Bli Medlem

Myrebobacken

Myrebobacken är vår hemmabacke där vi genomför skidskola och snowboardskola, varje år sedan 1995. Det är en mycket fin backe som passar alla, vana åkare och nybörjare. Vi har skiduthyrning vid backen och har skidskola varje säsong. Backen har ett bra läge vid Myreborondellen vid E4:ans norra infart.

Myrebobacken är med sina 250 längdmeter en perfekt nybörjarbacke och för den som vill utveckla sin teknik innan resan till andra skidorter.
Vi har företag och skolor som hyr backen vissa dagar och kvällar, dessutom arrangerar vi Snögubbe Cup där alla som vill får delta och priser delas ut till alla deltagare.

 

Öppning sker V.52 Öppet Måndag-torsdag 14:00-20:00 sKIDUTHYRNING ÄR TILLGÄNGLIG FÖR ETT SÄLSKAP ÅT GÅNGEN. aLL KÖTID SKER UTOMHUS, DÅ VÄRMESTUGAN ÄR STÄNGD. vI BER ER HÅLLA AVSTÅND TILL VARANDRA UNDER ER VISTELSE I BACKEN.

Jultider i Myrebobacken

Vi jobbar med att färdigställa backen för att kunna öppna i mellandagarna för säsongen 2021/2022. Info skickas ut när vi närmar oss på FB. Backen öppnar V.52 Måndag till Torsdag 14-20. Välkommen till Ljungbys hemmabacke!