Logga in på Mina sidor
Glömt lösenord?
Bli Medlem

Bli ledare

Vill du bli ledare i Friluftsfrämjandet Linköping? Vi söker ledare till både barn- och vuxenverksamheten.

Ledare inom barnverksamheten

Intresset för friluftsliv är mycket stort och vi vill att så många som möjligt får chansen att upptäcka naturen. Att börja med ett aktivt uteliv redan i tidig ålder har visat sig vara en ypperlig idé då dessa individer ofta är mer aktiva ute som vuxna. 

Är du intresserad av att bli ledare så kontakta oss så berättar vi mer. Du kan börja med att följa med som hjälpledare i någon av våra grupper. Varje grupp leds av minst en utbildad ledare med minst en hjälpledare. Vill du sen ta steget att utbilda dig till barnledare så betalar vi din utbildning mot att du ställer upp som ledare i en grupp minst 4 terminer. Självklart får du ha ditt eget barn i din egen grupp. Ledarkurserna är 3 dagar och går ett antal olika datum under vår och höst. Se det som ett äventyr som du kan ha på både kort och lång sikt tillsammans med ditt barn!

För mer information kontakta linkoping@friluftsframjandet.se.

Ledare inom vuxenverksamheten

Inom vuxenverksamheten erbjuder vi idag vandringar men vi vill gärna utöka verksamheten och starta upp flera grenar som till exempel kajak, MTB, klättring, långfärdsskridsko, orientering m.m. Vad är du intresserad av? Hör av dig till oss så berättar vi mer.

För mer information kontakta Malin Gröndahl Maass, malingm70@gmail.com.