Logga in på Mina sidor
Glömt lösenord?
Bli Medlem

Frilufsarna

Frilufsarna är för dig 10-12 år. Äventyr i kanot. Övernattning i Vindskydd,Tält eller under en gran. Vi bygger och fixar god mat ute. Vi upptäcker och drar iväg en bit. Ibland är vi ute över en helg och hajkar. Vi lär oss hitta i naturen. Det finns massor att göra och upptäcka. Du har säkert massor med tips på vad Du vill göra i Frilufsarna. Grenledare är Kristoffer Lundquist

 

Vill Du bli Ledare ??                    Det ordnar vi lätt !!

Vill Du bli en ledare i Friluftsfrämjandet Ingelstad. Då hälsar vi Dig varmt välkommen till ett glatt och härligt gäng. Det finns mycket utbildningar som vi hoppas Du vill gå framöver efterhand som Du blir varm i kläderna. ALL UTBILDNING ÄR KOSTNADSFRI. Kontakta någon ledare Du känner eller Grenledaren för respektive verksamhetsgren. VILL DU START något som vi just nu inte har igång i Ingelstad tex. MTB, Klättring, Långfärdskridsko? Hör av dig till någon i Styrelsen eller kontakta någon annan ledare så väljer Du var och när Du vill börja.

Utrustningsbehov

Kläder efter väder och den utrustning som behövs för en härlig och säker upplevelse i fjällen. Du får mer information om vad som gäller för just din fjälltur i samband med när du bokar en tur med Friluftsfrämjandet.

Frilufsarna 1.png