Logga in på Mina sidor
Glömt lösenord?
Bli Medlem

Välkommen till lokalavdelning Alvesta

Häng med oss ut!
Som lokalavdelning erbjuder vi härliga naturupplevelser genom en mängd små och stora friluftsäventyr! Våra aktiviteter leds alltid av utbildade ledare som gör turerna säkra, njutbara, spännande och utvecklande.
I vår lokalavdelning finns i nuläget en aktiv strövargrupp, men vi vill gärna starta upp grupper inom skogsknopp, skogsknytte, skogsmulle. Är du intresserad av att hjälpa till som ledare, kontakta oss!
Vi arbetar med att skapa cykelleder för MTB, en 16 km lång led är klar!

Vi har även en skidbacke - Hanaslöv - som vi driver med ideella krafter.

Familjegrupp i Alvesta

Vi är en familjegrupp som är verksamma via Friluftsfrämjandet i Alvesta och vi vänder oss till familjer, som vill komma ut i skogen och upptäcka naturen tillsammans. - Nu söker vi fler familjer som vill följa med oss ut! - Vi riktar oss till familjer med barn i åldern 1—5 år. Vi ses i skogen en gång i månaden och ca 1,5 timme per gång. Vår utgångspunkt är Alvesta tätort. Vi leker tillsammans, letar efter vår maskot som gömt sig i skogen vid varje tillfälle och så fikar vi såklart! Anmäl ert intresse till rebecka.alm92@gmail.com.

Aktivitetsdag i Hanaslöv söndagen den 22 maj

Aktiviteter:  10-16 håller liften öppen för downhillcykling  10 samling för stigcykling ca 15 km  10-12 händer olika aktiviteter som Mullegympa, tipsrunda, popcorn över öppen eld, leta småkryp m.m.  Kolla in våra kanoter och få information om möjlighet att hyra.  De som vill gör en promenad upp till Pockers kittel och får höra sagan om Hanslakittan… Välkomna! Ta med egen fika! Det finns möjlighet att grilla!

Hitta äventyr

Visar 0 av 0 äventyr Hittar du inte det du söker? Gör en avancerad sökning

Kontaktuppgifter Friluftsfrämjandet Alvesta

Ordförande: Hanseric Paulin
Kassör/postmottagare: Markus Olofsson markus@hanaslov.se
Sekreterare/e-postmottagare: Elsie-Britte Bertilsson bittan@bredband2.com

Friluftsfrämjandet Alvesta
Lekaryd Hanaslövsgården 1
342 92  ALVESTA