Logga in på Mina sidor
Glömt lösenord?
Bli Medlem

Vår verksamhet idag

Ett socialt friluftsliv för alla

Inom Smedjebackens lokalavdelning vill vi att friluftsliv skall vara en aktivitet där man träffas och umgås, samtidigt som man upptäcker naturen. Våra motto är:

  • Ett socialt friluftsliv för barn som vuxna.
  • Upptäcka nya platser.
  • Vi får upplevelser tillsammans.

Vi har fokus mot ett socialt friluftsliv, där vi gemensamt kommer ut och upplever naturen. Vi håller oss i närområdet av Smedjebacken och Ludvika.

Vandringar: Vi erbjuder låglandsvandringar inom vuxenverksamheten med ett varierat utbud t. ex vandring i Hälleskogsbrännan, Säterdalen, Söppenmyran, Ugglesafari, Fågelskådning vid Hovran, Glöggvandring, Trädgårdsvandring och Vattenparken i Smedjebacken. 

Barnaktiviteter: Vi har under många år haft Öppna skogsgläntan, Skogsknopp, Skogsknytte, Skogsmulle, Familjemulle, Strövare samt Äventyrliga familjen. Aktiviteterna har varierat med årstiderna utifrån åldersgrupp med lekar, pyssel, vandringar, cykling, paddling, skidåkning och skridskor.

Vi välkomnar alla som är intresserade antingen att delta vid våra aktiviteter eller att bli ledare, både på barnsidan och vuxensidan.

Ta del av det roliga!

Som medlem får du vara med på massa aktiviteter, magasinet Friluftsliv, attraktiva medlemserbjudanden, försäkring i samband med aktiviteter och mycket mer. Att vara medlem kostar mindre än en krona per dag!

Bli medlem