Sök på webbplatsen

Hitta lokalavdelning

Som medlem får du

  • Tillgång till Sveriges bredaste utbud av guidade friluftsaktiviteter
  • Stödjer vårt arbete med hela Sveriges friluftsliv, och mycket mer...
Bli medlem

Logga in

Våran verksamhet idag

Ett socialt friluftsliv för alla

Inom Smedjebackens lokalavdelning vill vi att friluftsliv skall vara en aktivitet där man träffas och umgås, samtidigt som man upptäcker naturen. Våra motto är:

  • Ett socialt friluftsliv för barn som vuxna.
  • Upptäcka nya platser.
  • Familjen får upplevelser tillsammans.

Därför startade vi hösten 2017 startade vi upp Äventyrliga familjen som nu är inne på sin fjärde termin. Vi har fokus mot ett socialt friluftsliv, där familjer gemensamt kommer ut och upplever naturen. Vi håller oss i närområdet av Smedjebacken och Ludvika och aktiviteterna varierar med årstiderna: cykling, paddling och vandring under snöfria årstiderna och skidåkning och skridskor på vintern. För tillfället har vi ingen vuxenverksamhet inom lokalavdelningen, men är Du intresserad av att starta upp en sådan är du varmt välkommen att kontakta oss. Vi välkomnar alla som är intresserade antingen att delta vid våra aktiviteter eller att bli ledare, både på barnsidan och vuxensidan.

Ta del av det roliga!

Som medlem får du vara med på massa aktiviteter, magasinet Friluftsliv, attraktiva medlemserbjudanden, försäkring i samband med aktiviteter och mycket mer. Att vara medlem kostar mindre än en krona per dag!

Bli medlem