Sök på webbplatsen

Hitta lokalavdelning

Som medlem får du

  • Tillgång till Sveriges bredaste utbud av guidade friluftsaktiviteter
  • Stödjer vårt arbete med hela Sveriges friluftsliv, och mycket mer...
Bli medlem

Logga in

Vår stuga och våra leder

Maxelmossen är Friluftsfrämjandets stuga i Södra Skogen. Storstugan vid Maxelmossen brann ner 20 juli 2018. Med hjälp av försäkringsbolaget har brandplatsen sanerats. Vi kommer att ha öppet på söndagar från 17 mars till 28 april. Då kommer vi att använda gamla stugan.Den hålls öppen för medlemmar och allmänheten mellan kl 9:30 - 14:00. Se Arboga lokalavdelnings program. Vi har även tips- och bingopromenader från Teknikbacken mellan 9:00 och 11:30.            Storstugan kommer att ersättas med en likvärdig byggnad. Tyvärr kommer det att ta tid innan vi har en ny stuga på plats. Kontakta vår ordförande Stig Eriksson om ni vill stödja återuppbyggnaden och framtida verksamhet.

Vi ser­verar kaffe, the, choklad, saft mm samt bröd. Öppen eld och korv för grill­ning finns också. Allt till rimliga priser.  
I Friluftsfrämjandets stuga vid Maxelmossen annonseras vid behov aktiviteter som inte kommit med i programmet.

Du som håller på med eget hantverk, konst eller någon annan hobbyverksamhet och vill ställa ut i Maxelmossen, kontakta någon i styrelsen. Vi söker utställare alla dagar serveringen är öppen.

Alla vägar leder till Maxelmossen men de två enklaste är:

Skogsborgsvägen förbi kyrkogården. Sedan till vänster vid vår parkering. Därifrån en promenad på ca 500 m.

Vägen förbi Djupmyra via Gabrielsberg och Erstorp. Samma väg som vi använder vid bingo- och tipspromenaderna från Teknikbacken.

Maxelmossens gps-koordinater:
N59.374821
E15.870646