Logga in på Mina sidor
Glömt lösenord?
Bli Medlem

Vanliga frågor

 1. Jag undrar om det finns någon information om vilken instruktör som kommer att hålla i de olika grupperna redan nu?

 2. Går det att få en kvinnlig instruktör?

 3. Nu är det svårt att sia om snö i februari, men om vi hoppas på en hyggligt snörik vinter, kommer det då att finnas möjlighet till skidskola i Sunnerstabacken vecka 9.

 4. Hur gör man om barn är intresserade under sommaren av att gå i skidskola till vintern? Finns det någon lista att skriva upp sig på? 

 5. Jag undrar om ni kommer att ha skidskola i år? Min son är 8 år och vill lära sig åka slalom. Undrar också vad det i sånt fall kostar samt om det ingår utrustning?

 6. När kan man börja boka skidskola för 6 åringar? 

 7. Har man någon förtur om man gick förra året eftersom platserna går åt så fort?

 8. Vad är minsta tillåtna ålder på er skidskola? 

 9. Jag såg att anmälan till skidskola öppnar i vecka 48. Vi är tyvärr bortresta hela den veckan och kan inte anmäla då, finns det något sätt vi kan lösa detta ändå? 

 10. Vilken vecka/tider är det? Vilken grupp ska jag be dem anmäla till då? Han är 8 år och har aldrig åkt slalom, bara längdskidor rätt mycket. 

 11. Kan man bli medlem i samband med anmälan till skidskolan eller måste man vara medlem innan anmälan till skidskola sker?

 12. On-line betyder alltså att man ringer in på nr 070-748 12 49 från kl 18.00?

 13. Önskar anmäla skidskola till 9-årig son. Lämplig kurs vore grupp: Hjorten (ljusblå) klockan 18.00. Vi har nyligen betalat in medlemskap. Hur går man till väga nu?

 14. Vi har anmält våra två barn till skidskolan. Det var oklart om liftkorten på sidan. Om man vill åka en liten stund före eller efter skidskolan, måste man ha annat liftkort då? Kan man i så fall uppgradera eller byta det vi beställt till säsongskort? 

 15. Eftersom det är så många som vill ha just den tiden, kan man inte göra en extra/ny grupp då?

 16. Vi har bokat skidskola  2016-01-23. Ljusgrön Lodjur. Betalningen är dragen och skidhyra bekräftad, men vi har inte fått någon bekräftelse på skidskolan.

 17. Min son står på en reservplats för skidskolan som börjar nu på lördag (grupp Falken). Hur god är chansen att han får en plats?

 18. Jag har anmält min son till skidskolan (grävlingen). Tyvärr har han blivit magsjuk under natten så han kommer inte att kunna delta denna helg. Hur fungerar det vid sjukdom? Det bli ju kanske inte så bra att komma in i gruppen halvvägs igenom. Kan man i så fall få tillbaka anmälningsavgiften? Alternativt, kunde han få hoppa in i nån av nybörjargrupperna nästa helg?

 19. Jag vill avanmäla mig från nedan kurs. Hur gör jag det? Kan jag få tillbaka avgiften?

 20. Min dotter blev anmäld till en grupp (Öringen) klockn 14.30 lördag och söndag. Det vi kände idag är att hon känns för "duktig" för den här gruppen, hon får stå tillbaka då de andra två knappt kan stå på skidorna. Det finns möjligtvis inte nån annan grupp hon kan byta till för detta känns som lite slöseri?!

 21. Jag går till skidkurs nybörjare på lördagar och söndagar kl 15.00. Jag har varit på kursen föra veckan, men jag har fått ett hinder på söndag, tror ni om det finns möjlighet att jag kan ta söndag övningar med en annan grupp under veckan?

 22. Våra barn går skidskola just nu. Men hur blir det nu till helgen och helgen därpå? Snön borde vara helt borta vid det laget. Och plusgraderna gör väl att snökanoner inte är aktuellt. 

 23. Jag tänkte anmäla min dotter till skidskola och nybörjargrupp Uppsala/Sunnerstabacken men ser att åldersgränsen ligger på 7-9 år. Hon är 10 år nu så min fråga är om ni är stenhårda på åldern eller om jag kan anmäla ändock?