Logga in på Mina sidor
Glömt lösenord?
Bli Medlem

Bli ledare

Vår verksamhet bygger på ideella ledares engagemang. Vi behöver dig! ​

Våra ledare är grunden för hela Friluftsfrämjandet och vi behöver fler ledare till alla grenar för att kunna erbjuda ännu bättre verksamhet! För att bli ledare måste du inte vara jätteduktig i din gren. Det viktigaste är att du har ett engagemang, viljan att lära samt att du gillar att leda och lära ut. Den vanligaste gången är att börja som "hjälpledare", gå grenspecifik utbildning och uppgraderas till ledare. Om du är intresserad av att bli ledare, kontakta respektive grenledare eller någon i styrelsen. ​

LedarförmånerGratis aktiviteter!

  • Gratis deltagande för dina barn i våra aktiviteter. 
  • Följa med på ledarresor och ledarturer. 
  • Kurser och fortbildning inom din gren. 
  • Låna kajak gratis. 
  • Åka gratis på våra långfärdsskridskoturer. 
  • Rabatterat pris på våra skid- och vandrings-resor. 

Friluftsskolan - vår barnverksamhet

Vi arbetar på att kontinuerligt starta nya grupper inom framför allt Knopp, Knytte och Mulle. För att lyckas med detta måste vi ständigt fylla på med nya ledare. Även i de "äldre" grupperna finns ett behov av nya ledare.  

Är du intresserad av att bli ledare kontakta;  friluftsskolan.malaroarna@friluftsframjandet.se. Inga förkunskapskrav förutom att man bör tycka om att vara ute i naturen. Inom Friluftsskolan erbjuder vi utbildning och en stimulerande verksamhet i både vått och torrt. För alla ledare inom Friluftsskolan - även hjälpledare - gäller att deras barn har förtur till Friluftskolans verksamheter.