Logga in på Mina sidor
Glömt lösenord?
Bli Medlem

Bytesmarknad

Passa på och ta tillfället i akt inför vintern och skaffa bättre begagnad utrustning till barn och vuxna istället för att köpa helt nya saker.

Bytesmarknad i Järfälla 24 oktober 2015

Passa på och ta tillfället i akt inför vintern och skaffa bättre begagnad utrustning till barn och vuxna istället för att köpa helt nya saker. Samtidigt kan du sälja utrustning och tjäna en slant. Bytesmarknaden är öppen för alla - du behöver inte vara medlem i Friluftsfrämjandet för att sälja eller köpa utrustning. Vi tar emot skidor, skridskor, snowboards, pjäxor, hjälmar, vinterkläder och övrig vinterfriluftsutrustning. Vi håller till Träffen i Viksjöskolan som ligger intill Viksjö Centrum i Järfälla.

För er medlemmar som stött lokalavdelningen genom att stå i vårt café i Rocksta får komma in 20 min innan öppning (om man inte valt förtur till skidskolan istället).

Vill du bli påmind?

Som medlem är det bästa sättet att bli påmind att markera "Bytesmarknad" som ditt intresse i din medlemsprofil. Glöm inte att uppdatera din mejladress.Om du ännu inte är medlem eller kanske vill bli extra påmind om bytesmarknaden i god tid så skicka ett mejl till vårt kansli.

Tider och plats

Inlämning kl. 09.00-11.00
Försäljning kl. 12.00-14.00
Återredovisning, utbetalning och ev. hämtning kl. 14.15-15.00

Vägkarta till Viksjöskolan.