Logga in på Mina sidor
Glömt lösenord?
Bli Medlem

Ingen Våffelstuga i vinter

2022-01-15

Vinter och snö, men ingen våffelstuga. På grund av den ökande smittspridningen av Covid-19 har vi beslutat att inte öppna stugan för allmänheten under vintern som planerat. Detta innebär också att vi inte kommer ha våffelsuga.

Vi hade planerat att ha stugan öppen för våffelstuga under helgerna vecka 2 - 8. På grund av den ökande smittspridningen av Covid-19 och de restriktioner som gäller i och med detta har vi valt att inte ha våffelstuga i vinter. Skulle sitatuionen dock förbättras så pass att vi kan öppna igen i vinter kommer vi att gå ut med information om det.

Men välkomna upp till Granåsen och ut i naturen ändå. Spänn på längskidorna och ta en sväng i Bålsta SK:s fina spår, grilla med familjen i någon av eldstäderna eller gå på upptäcktsfärd i skogen. Naturen har alltid öppet!

 

Nästa vinter hoppas vi kunna ha stugan öppen som vanligt!

Våffelstugan är öppen i januari och februari varje år. I pulkabacken precis utanför stugan ligger det snö och Bålsta SK fixar fina spår för längskidåkning längs elljusspåret vid stugan. Våfflor och snö, ett perfekt recept för härliga dagar i den snötäckta skogen.

Vi har våfflor med sylt och vispgrädde, kaffe, te, varm choklad, korv och bullar. Du kan betala kontant eller med Swish, dock ej med kort.

 

Varmt välkomna upp till stugan när vi öppnar igen!