Logga in på Mina sidor
Glömt lösenord?
Bli Medlem

Välkommen till Mullsjö Lokalavdelning

Mullsjö lokalavdelning startade 1936 och har sedan dess varit en aktiv förening i närområdet. Vi bedriver verksamhet i Mullsjö, Sandhem och Habo. Är du intresserad av friluftsliv så finns dessa möjligheter här! Vi i friluftsfrämjandet har aktiviteter för alla åldrar, från de små barnen till de äldre äventyrarna. Vi har även en hel del verksamhet som riktar sig till familjer. Vi anordnar bland annat vandringar på våra fina vandringsleder, snowboardskola, mountainbike för barn, familjemulle och kajakturer. Våra ledare i de olika verksamheterna är utbildade inom Friluftsfrämjandet. I Habo finns I Ur och Skurförskolan Oxdragaren där barnen och pedagogerna tillhör vår lokalavdelning. Låt äventyret börja!

Här hittar du information om våra aktiviteter!

Här på vår hemsidan hittar du information om våra verksamheter och de flesta av våra aktiviteter. Här finns också kontaktuppgifter till styrelse och ledare. Om du är medlem anmäler du dig till våra äventyr här på hemsidan. Om du ännu inte hunnit bli medlem och vill prova på en aktivitet så kontaktar du ledaren. Vi finns också på Facebook: "Friluftsfrämjandet Mullsjö lokalavdelning". Mountainbike och Familjemulle har egna grupper på Facebook där de lägger ut uppdaterad information. Klicka på våra verksamheter här på hemsidan så får du veta mer. Välkommen till Friluftsfrämjandet i Mullsjö!

Cykelpasset/Naturpasset 2022

Cykelpasset/Naturpasset 13/6 - 18/9 2022 - ett samarrangemang med Mullsjö SOK. I år finns det 30 cykelpasskontroller på två kartor norr/nordost om Mullsjö/Sandhem och 15 naturpasskontroller i området vid Mullsjö camping och Nyhem. Cykelpasset är en fotoorientering och Naturpasset är en traditionell orientering med kontrollpunkter i skogen som är markerade med en skärm. Under hösten har vi en avslutning där priser lottas ut bland de som har minst 15 rätt. Cykelpasset kostar 100 kr och finns att köpa på: Frendo, Björkhaga, Infocenter och Matöppet i Sandhem. Har du frågor eller andra funderingar kontakta oss via mullsjo@friluftsframjandet.se eller info@msok.se Vi önskar dig en god tur i Mullsjö/Sandhem med omnejd!

Våra äventyr

Visar 0 av 0 äventyr Hittar du inte det du söker? Gör en avancerad sökning

LOKALAVDELNINGENS ADRESS

ABBORRSTIGEN 10
56532
MULLSJÖ

Sociala medier

Följ oss på Facebook och Instagram med #frilufsframjandet